Sari la conținut
Duminică, 6 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 32 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

11.702 cumpărături directe, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

Pagina 41

11.702 · pagina 41 din 235
  1. Cumpărare directă nr. DA27576290

    KEYTRUDA 25MG/ML CC SOL PERF 4MLX1FL(NL)

    cel mult 24.198 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33631400-6 · Cumparare directa

  2. Cumpărare directă nr. DA27577341

    SULCEF 1000MG/1000MG SOL.INJ X 10FL

    cel mult 500 lei · SPITAL MUNICIPAL MOTRU · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  3. Cumpărare directă nr. DA27549449

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 490 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  4. Cumpărare directă nr. DA27563563

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML (pentru sediul din Buzau)

    cel mult 748 lei · SPITALUL GENERAL C.F GALATI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  5. Cumpărare directă nr. DA27565198

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  6. Cumpărare directă nr. DA27570313

    SOL.PERF RINGER INFO PVC 250ML, GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ, MABRON 100MG/2ML SOL INJ

    cel mult 536 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  7. Cumpărare directă nr. DA27575092

    RIGEVIDON 21+7 0,030MG/0,150MG 1BL X 28

    cel mult 1.800 lei · Spitalul Municipal Calafat · doar acest cumpărător · CPV 33641410-2 · Cumparare directa

  8. Cumpărare directă nr. DA27575193

    DESORELLE ZILNIC 150/30MCG X 28CP FILM

    cel mult 600 lei · Spitalul Municipal Calafat · doar acest cumpărător · CPV 33641410-2 · Cumparare directa

  9. Cumpărare directă nr. DA27575323

    NOVYNETTE CONTINUU 150MCG/20MCG X28CP.FI│

    cel mult 841 lei · Spitalul Municipal Calafat · doar acest cumpărător · CPV 33641410-2 · Cumparare directa

  10. Cumpărare directă nr. DA27575575

    ARTIZIA 0,075MG/0,020MG X 21DRJ

    cel mult 1.030 lei · Spitalul Municipal Calafat · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  11. Cumpărare directă nr. DA27575646

    KARISSA X 21DR

    cel mult 360 lei · Spitalul Municipal Calafat · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 · Cumparare directa

  12. Cumpărare directă nr. DA27546059

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.384 lei · Spitalul Municipal Caritas- Rosiorii de Vede · doar acest cumpărător · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  13. Cumpărare directă nr. DA27547223

    GLYPRESSIN LIOF.INJ 1MG X 5

    cel mult 7.050 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA ZALAU · doar acest cumpărător · CPV 33642000-2 · Cumparare directa

  14. Cumpărare directă nr. DA27547401

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 107 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  15. Cumpărare directă nr. DA27547604

    GLUCOZA 3300MG/10ML SOL.INJ X5FI

    cel mult 96 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33692500-2 · Cumparare directa

  16. Cumpărare directă nr. DA27547775

    MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 239 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  17. Cumpărare directă nr. DA27551880

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.136 lei · SPITALUL ORASENESC MACIN · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  18. Cumpărare directă nr. DA27551907

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 82 lei · SPITALUL ORASENESC MACIN · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  19. Cumpărare directă nr. DA27551916

    TASECTAN PEDIATRIC 250MG PULB X 20PLIC*

    cel mult 47 lei · SPITALUL ORASENESC MACIN · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  20. Cumpărare directă nr. DA27552106

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 939 lei · SPITALUL MUNICIPAL BLAJ · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 · Cumparare directa

  21. Cumpărare directă nr. DA27554666

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 1.870 lei · Spitalul Municipal Dej · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 · Cumparare directa

  22. Cumpărare directă nr. DA27536795

    GLYPRESSIN LIOF.INJ 1MG X 5

    cel mult 353 lei · Spitalul Municipal Turda · doar acest cumpărător · CPV 33642000-2 · Cumparare directa

  23. Cumpărare directă nr. DA27540039

    KEYTRUDA 25MG/ML CC SOL PERF 4MLX1FL(NL)

    cel mult 36.297 lei · Spitalul Municipal Turda · doar acest cumpărător · CPV 33631400-6 · Cumparare directa

  24. Cumpărare directă nr. DA27545863

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 427 lei · SPITALUL ORASENESC PANCIU · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  25. Cumpărare directă nr. DA27546049

    MEDICAMENTE DIVERSE

    cel mult 18.750 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA BRASOV · doar acest cumpărător · CPV 24931250-6 · Cumparare directa

  26. Cumpărare directă nr. DA27540320

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 214 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE VOILA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  27. Cumpărare directă nr. DA28653827

    ALGIFEN 5ML SOL INJ X 5FI(

    cel mult 670 lei · Spitalul Municipal Caritas- Rosiorii de Vede · doar acest cumpărător · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  28. Cumpărare directă nr. DA28653888

    ETAMSILAT ZENTIVA 250MG/2ML SOL.INJX 5FI

    cel mult 196 lei · Spitalul Municipal Caritas- Rosiorii de Vede · doar acest cumpărător · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  29. Cumpărare directă nr. DA28657187

    XILINA 20MG/ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 79 lei · SPITALUL MUNICIPAL BLAJ · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  30. Cumpărare directă nr. DA28663306

    ARTIZIA -TRI REGOL

    cel mult 134 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  31. Cumpărare directă nr. DA28677163

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 4.955 lei · SPITALUL MUNICIPAL DR. ALEXANDRU SIMIONESCU HUNEDOARA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  32. Cumpărare directă nr. DA27521211

    XILINA 20MG/ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 40 lei · SPITAL MUNICIPAL GHEORGHENI · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  33. Cumpărare directă nr. DA27525275

    ZOLINEF 1G PB SOL INJ/PERF 10ML X 10FL

    cel mult 502 lei · SPITAL MUNICIPAL GHEORGHENI · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  34. Cumpărare directă nr. DA27526717

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 1.982 lei · SPITALUL MUNICIPAL SIGHISOARA · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  35. Cumpărare directă nr. DA27532593

    PROPESS 10MG/24H CEDARE VAG X 5SIST

    cel mult 1.043 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  36. Cumpărare directă nr. DA27536621

    SULCEF 1000MG/1000MG SOL.INJ X 10FL

    cel mult 7.110 lei · SPITALUL ORS. "PROF. DR. IOAN PUSCAS" SIMLEU SILVANIEI · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  37. Cumpărare directă nr. DA27536988

    KEYTRUDA 25MG/ML CC SOL PERF 4MLX1FL(NL)

    cel mult 48.396 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33631400-6 · Cumparare directa

  38. Cumpărare directă nr. DA27512870

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.136 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  39. Cumpărare directă nr. DA27515843

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 519 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  40. Cumpărare directă nr. DA27525573

    Ketaminum

    cel mult 1.272 lei · MINISTERUL APARARII - UNITATEA MILITARA 02497 PITESTI · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  41. Cumpărare directă nr. DA27526983

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 5.340 lei · INSTITUTUL CLINIC FUNDENI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  42. Cumpărare directă nr. DA28095697

    Rigevidon (combinatii) 21+7

    cel mult 360 lei · Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie Brasov · doar acest cumpărător · CPV 33641410-2 · Cumparare directa

  43. Cumpărare directă nr. DA28098313

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.068 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  44. Cumpărare directă nr. DA28100477

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 492 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  45. Cumpărare directă nr. DA28109560

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 803 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  46. Cumpărare directă nr. DA27517677

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 3.444 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  47. Cumpărare directă nr. DA27493293

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 690 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 24931250-6 · Cumparare directa

  48. Cumpărare directă nr. DA27494506

    SULCEF 1000MG/1000MG SOL.INJ X 10FL

    cel mult 2.500 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  49. Cumpărare directă nr. DA27498408

    SULCEF 1000MG/1000MG SOL.INJ

    cel mult 10.000 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  50. Cumpărare directă nr. DA27510948

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC=FARM 43 MARTIE

    cel mult 975 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BACAU · doar acest cumpărător · CPV 33613000-0 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.