Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

99 de cumpărături directe de la SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

99 · pagina 1 din 2
  1. Cumpărare directă

    SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TB

    cel mult 791 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI/ML-1ML X 5FIMYDOCALM 150MGESMERON 10MG/ML

    cel mult 1.446,20 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI/ML-1ML X 5FI

    cel mult 1.000 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 331,20 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI/ML-1ML X 5FI

    cel mult 500 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 331 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI/MLMYDOCALM 150MG ESMERON 10MG/ML-

    cel mult 1.946 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI/ML-1ML X 5FI,ESMERON 10MG/ML

    cel mult 1.615 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL MYDOCALM 150MG SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TB

    cel mult 1.528 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33661100-2 Anestezice (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.555 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    FLUIMUCIL 300 MG/3 ML SOL INJ/INH X 5 FI

    cel mult 164 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TBMYDOCALM 150MG

    cel mult 1.315 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 747 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.CALYPSOL 50MG/ML-

    cel mult 837 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TBSOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.096 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    IOPAMIRO 370 755.3MG/ML SOL.INJ X 100ML

    cel mult 10.300 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33696800-3 Produse de contrast pentru utilizare in radiologie (Rev.2)

  17. Cumpărare directă

    CATHEJELL CU LIDOCAINA 12.5G,CALYPSOL 50MG/ML

    cel mult 597 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  18. Cumpărare directă

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 203 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  19. Cumpărare directă

    IOPAMIRO 370 755.3MG/ML SOL.INJ X 100ML

    cel mult 5.150 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33696800-3 Produse de contrast pentru utilizare in radiologie (Rev.2)

  20. Cumpărare directă nr. DA28173558

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 82 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  21. Cumpărare directă nr. DA28173931

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL,CATHEJELL CU LIDOCAINA 12.5G GEL X 5SER

    cel mult 258 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  22. Cumpărare directă

    PADUDEN 20MG/ML SUSP OR CAISE X 100ML,SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.935 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  23. Cumpărare directă nr. DA28523851

    SOL.PERF RINGER INFO PVC 250ML 30PG+VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML

    cel mult 2.254 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  24. Cumpărare directă nr. DA28529729

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 359 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  25. Cumpărare directă nr. DA27721957

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 2.277 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  26. Cumpărare directă nr. DA27724763

    SOL.PERF RINGER INFO PVC 250ML 30PG+2TUB

    cel mult 1.047 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  27. Cumpărare directă nr. DA28696784

    SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TB

    cel mult 1.074 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  28. Cumpărare directă nr. DA27883100

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML,RINGER INFO PVC 250ML,CATHEJELL CU LIDOCAINA 12.5G GEL X 5SER

    cel mult 3.096 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  29. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28649869

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.068 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  30. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28849479

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.173 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  31. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27782402

    MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 159 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  32. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28278261

    SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TB

    cel mult 768 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  33. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26512935

    QUAMATEL 20MG PULB,SOL.PERF RINGER INFO PVC 250ML,MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML,SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG

    cel mult 4.019 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  34. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26719423

    SOL.PERF RINGER INFO PVC 250ML 30PG+2TUB

    cel mult 2.430 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  35. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26233642

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML,VITAMINA B1 100mg/2ml,ALGIFEN 5ML SOL.INJ ,MIOSTIN 0.5MG/ML-

    cel mult 7.377,40 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  36. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26239085

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50║

    cel mult 915 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  37. T2 2020Cumpărare directă nr. DA25413633

    ANXIAR 1MG,CLORZOXAZON 250MG,CAVINTON FORTE 10MG,CAVINTON 10MG/2ML CONC.SOL.PERF

    cel mult 570,59 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33692500-2 · Cumparare directa

  38. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24809251

    AMIODARONA LPH 200MG X 30CPR PANANGIN Combinatii K si Mg BORENAR 20MG 3BL X 10CPR TALLITON(R) 12,5mg

    cel mult 611,20 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33622100-7 · Cumparare directa

  39. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24809303

    CEREBROLYSIN 215.2MG/ML-10ML S.INJ X 5FI DICLOTARD 100MG X 20CP.FILM.EL.PREL REFEN 75MG/3ML SOL.INJ/

    cel mult 563,84 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33661700-8 · Cumparare directa

  40. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24809442

    ENAP(R) 10mg Enalapril QUAMATEL 20mg 5ml HALOPERIDOL RICHTER 5mg/ml RAWEL SR 1.5MG X 30CP.FILM.ELIB.

    cel mult 3.096,75 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33661500-6 · Cumparare directa

  41. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24809593

    NICERGOLINA LPH 30MG ESPUMISAN CAPS. MOI 40mg COAXIL 12.5MG X 30DR MYDOCALM 150mg x 30 compr TRAMAD

    cel mult 799,12 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33622400-0 · Cumparare directa

  42. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24810182

    CIPROFLOXACIN RPH 0,3% PIC.OFT.SOL X 5ML

    cel mult 34 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33662100-9 · Cumparare directa

  43. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24964054

    AFLAMIL 100MG X 20CP.FILM CEREBROLYSIN 215.2MG/ML-10ML S.INJ X 5FI CLORZOXAZON 250MG X 20CP SPAVERIN

    cel mult 2.372 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33632100-0 · Cumparare directa

  44. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24964540

    FLUIMUCIL 600mg

    cel mult 232,60 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33674000-5 · Cumparare directa

  45. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24966843

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL

    cel mult 156,40 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  46. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24966875

    GLUCOZA 10% 250ml

    cel mult 170,58 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  47. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24975457

    DULCOLAX 5 mg CIPROFLOXACIN RPH 0,3% PIC.OFT.SOL X 5ML CIFRAN 500MG X 10CP.FILM DIUREX 50MG X 20CPS

    cel mult 807 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33613000-0 · Cumparare directa

  48. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24976875

    NEBINORM 5MG X 30CPR KETOPROFEN ROMPHARM 100mg/2ml x 10 fiole

    cel mult 145,92 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  49. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25062200

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X SOL.PERF ARGININA-

    cel mult 552,10 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  50. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25197923

    GLUCOZA 10% 250ml

    cel mult 568,60 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.