Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

214 cumpărături directe de la SPITALUL ORASENESC TANDAREI, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

214 · pagina 1 din 5
  1. Cumpărare directă

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.730 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33630000-5 Medicamente utilizate in dermatologie si pentru sistemul musculo-scheletic (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    ETAMSILAT ZENTIVA 250MG/2ML SOL.INJX 5FI

    cel mult 196 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33621200-1 Antihemoragice (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    FUROSEMID ZENTIVA 20MG/2ML SOL.INJ X 5FI│

    cel mult 133 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33622300-9 Diuretice (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 830 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33630000-5 Medicamente utilizate in dermatologie si pentru sistemul musculo-scheletic (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    ALGIFEN 5ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 134 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33612000-3 Medicamente impotriva tulburarilor gastrointestinale functionale (Rev.2)

  6. Cumpărare directă nr. DA28141019

    GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ X5FI

    cel mult 38 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  7. Cumpărare directă nr. DA28148213

    ALGIFEN 5ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 134 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  8. Cumpărare directă nr. DA27341267

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 7.450 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  9. Cumpărare directă nr. DA27344648

    ISOPRINOSINE EWOPHARMA 500MG X 50CPR

    cel mult 255 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33650000-1 · Cumparare directa

  10. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28453377

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 820 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  11. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28751415

    ALGIFEN 5ML SOL INJ X 5FI(

    cel mult 201 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  12. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28752994

    ISOPRINOSINE EWOPHARMA 500MG X 50CPR

    cel mult 153 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33650000-1 · Cumparare directa

  13. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28754050

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.490 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  14. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28809072

    ETAMSILAT ZENTIVA 250MG/2ML SOL.INJX 5FI

    cel mult 98 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  15. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28813752

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 4.152 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  16. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26857439

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.525 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  17. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26990519

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 535,20 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  18. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26996234

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.525 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  19. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26003216

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 535 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  20. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26003389

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 1.640 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  21. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26324244

    VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML INJ. X 5FI

    cel mult 1.812 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  22. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26324312

    XILINA 10MG/ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 324 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  23. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24880032

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 523,20 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  24. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24880660

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 784,80 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  25. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24906471

    CLORZOXAZON 250MG X 20CP

    cel mult 58,80 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  26. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24911525

    DEXATOBROM 1MG+3MG/ML PIC.OFT-SOL X 5ML

    cel mult 10,77 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33662100-9 · Cumparare directa

  27. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24912917

    ANXIAR 1MG X 50CP

    cel mult 22,20 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33661500-6 · Cumparare directa

  28. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24913371

    TIAPRIDAL(R) 100mg

    cel mult 10,72 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33661500-6 · Cumparare directa

  29. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24913413

    DIAZEPAM RICHTER 10MG X 20CPR

    cel mult 6,60 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  30. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24936732

    CODEINA FOSFAT LPH 15MG X 20CPR

    cel mult 4,88 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33674000-5 · Cumparare directa

  31. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24936775

    PREDNISON - RICHTER 5mg

    cel mult 8,55 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33642200-4 · Cumparare directa

  32. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24938036

    TROPICAMIDA ROMPHARM 0.5%

    cel mult 4,52 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33662100-9 · Cumparare directa

  33. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24938056

    TROPICAMIDA ROMPHARM 1%

    cel mult 9,22 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33662100-9 · Cumparare directa

  34. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25022884

    HALOPERIDOL RICHTER 5mg/ml

    cel mult 29,56 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33661000-1 · Cumparare directa

  35. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25025969

    FRAXIPARINE 3800UI-0.4ML SOL.INJ X 10SER

    cel mult 658,20 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33640000-8 · Cumparare directa

  36. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25029501

    CARBAMAZEPINA TERAPIA 200MG 5BL X 10CPR

    cel mult 14,40 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  37. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25032668

    VENTOLIN INH CFCFR 100MCG/DZ X 200DZ

    cel mult 23,10 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33673000-8 · Cumparare directa

  38. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25056962

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 3.040 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  39. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25057467

    MANITOL 20% 250 ml

    cel mult 242,56 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33621400-3 · Cumparare directa

  40. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25058109

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 441,68 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  41. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25124003

    ALPRAZOLAM LPH 0,25MG 3BL X 10CPR

    cel mult 27,70 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33661500-6 · Cumparare directa

  42. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25124189

    DIAZEPAM RICHTER 10MG X 20CPR

    cel mult 14 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  43. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25124835

    SERODEPS 10MG X 28CPR.FILM

    cel mult 110 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  44. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25181780

    PARACETAMOL INF.10MG/ML SOL PERF100ML

    cel mult 3.096,40 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  45. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25192955

    CLORZOXAZON 250MG X 20CP

    cel mult 60 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  46. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25197386

    ALGIN BABY 100MG/5ML SUSP.ORAL X 100ML

    cel mult 49,30 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33632100-0 · Cumparare directa

  47. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25197526

    ANXIAR 1MG X 50CP

    cel mult 22,50 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33661500-6 · Cumparare directa

  48. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25231946

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.104,20 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  49. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25232744

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 4.560 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  50. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25232969

    METOCLOPRAMID 5MG/ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 106,80 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.