Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

89 de cumpărături directe de la SPITALUL MUNICIPAL URZICENI, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

89 · pagina 1 din 2
  1. Cumpărare directă

    ISOPRINOSINE EWOPHARM 50MG/ML SIR.X150ML

    cel mult 102 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33650000-1 Antiinfectioase generale pentru uz sistemic, vaccinuri, antineoplazice si imunomodulatoare (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    ESMERON 10MG/ML-10ML SOL.INJ X 10FL

    cel mult 230 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 31 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33690000-3 Diverse medicamente (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    ESMERON 10MG/ML-10ML SOL.INJ X 10FL

    cel mult 115 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 993 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL

    cel mult 84 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33661100-2 Anestezice (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    CLEXANE 4000UI/0,4ML SOL.INJ.X 10SER.PRE

    cel mult 3.458 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    OLICARD RR 40MG 2BL X 10CPS.EL.PREL

    cel mult 14 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.495 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    ELIQUIS 5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 2.745 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML INJ. X 5FI│

    cel mult 3.060 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33616000-1 Vitamine (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    SOL.PERF RINGER INFO NPVC 500MLX20PG+2TB

    cel mult 2.810 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  13. Cumpărare directă nr. DA27930509

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  14. Cumpărare directă nr. DA27932014

    XILINA 10MG/ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 432 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  15. Cumpărare directă nr. DA27705733

    ALGIFEN 5ML SOL INJ X 5FI(

    cel mult 992 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  16. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27788272

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 320 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  17. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26474319

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 856 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  18. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26550923

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 610,40 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  19. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26612352

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.676 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  20. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26833182

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 4.816,80 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  21. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26231245

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 1.220,80 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  22. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26231335

    VITAMINA B1 100mg/2ml

    cel mult 755 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  23. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26293207

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 168 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  24. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26293249

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 820 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  25. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26355312

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 856 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  26. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26419782

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 305,20 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  27. T2 2020Cumpărare directă nr. DA25786615

    ALGIFEN 5ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 630 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  28. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24882087

    LIDOCAIN 10% SPRAY-SOL 1FL X 38G(50ML)

    cel mult 34,28 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  29. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24882230

    METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 255,03 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  30. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24882248

    SMECTA 3g/plic

    cel mult 51,75 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33614000-7 · Cumparare directa

  31. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25043882

    AMLODIPINA ZENTIVA 5MG X 30CPR

    cel mult 16,31 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33622700-3 · Cumparare directa

  32. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25044120

    GENTAMICIN KRKA 80mg/2ml

    cel mult 210 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  33. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25044414

    METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 340,04 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  34. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25044452

    SMECTA 3g/plic

    cel mult 103,50 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33614000-7 · Cumparare directa

  35. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25095138

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 3.040 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  36. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24020988

    KLACID(R) 125mg/5ml ,METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 680,08 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  37. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24060933

    HALOPERIDOL RICHTER 5mg/ml

    cel mult 29,56 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33661000-1 · Cumparare directa

  38. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24135820

    CLORURA DE SODIU N PVC 0.9% 250 ml,CLORURA DE SODIU 0.9% 1000 ml

    cel mult 42,26 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  39. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24150947

    CLORURA DE SODIU N PVC 0.9% 250 ml

    cel mult 769,50 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  40. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24181747

    AMLODIPINA ZENTIVA 5MG X 30CPR

    cel mult 16,31 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33622700-3 · Cumparare directa

  41. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24209452

    ENAP(R) 10mg Enalapril

    cel mult 160,20 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33661500-6 · Cumparare directa

  42. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24210502

    CLOPIDOGREL TERAPIA 75MG 3BL X 10CPR.FIL

    cel mult 45,38 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  43. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24218609

    NOVOCALMIN 300mg supoz

    cel mult 55,65 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33632100-0 · Cumparare directa

  44. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24218722

    KETOTIFEN LPH(R) 1mg

    cel mult 57,30 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33675000-2 · Cumparare directa

  45. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24218957

    SOL.PERF NACL 9MG/ML 250ML X 30PG+2TUB

    cel mult 230,85 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  46. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24233629

    SPIRONOLACTONA EEL 25MG X 20CPR

    cel mult 51,90 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  47. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23426154

    OMEZ 40mg pulbere pentru solutie perfuzabila

    cel mult 493 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  48. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23530639

    ARNETIN ,DEXAMETHASONE,FITOMENADION,OMEZ ,AMLODIPINA,TROMBOSTOP

    cel mult 6.851,91 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  49. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23533722

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML,METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 926,33 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  50. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23547816

    OMEZ 40mg

    cel mult 493 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.