Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

650 de cumpărături directe din clasa CPV 33610000-9, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

650 · pagina 1 din 13
  1. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML

    cel mult 3.692,40 lei · Spitalul de Boli Cronice Calinesti · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.230,80 lei · SPITALUL ORASENESC BAICOI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 615,40 lei · SPITAL ORASENESC TARGU BUJOR · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 615,40 lei · Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "N. C. Paulescu" · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.461,60 lei · Spitalul de Pneumoftiziologie Bacau · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 3.077 lei · Spitalul Profesor Dr. Eduard Apetrei Buhuși · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.846,20 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 3.077 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 3.188 lei · Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian" Husi · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 637,60 lei · SPITALUL CLINIC CAI FERATE IASI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 6.376 lei · Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian" Husi · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 3.312 lei · Spitalul Profesor Dr. Eduard Apetrei Buhuși · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    Medicamente

    cel mult 7.159,90 lei · SPITALUL ORASENESC NOVACI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 637,60 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 22.080 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA CALARASI "Dr. POMPEI SAMARIAN" · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 441,60 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE VOILA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  17. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.104 lei · SPITALUL JUDETEAN "DR.FOGOLYAN KRISTOF"SFANTU GHEORGHE · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  18. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 883,20 lei · SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECTIOASE CLUJ · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  19. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.104 lei · SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  20. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.104 lei · Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sf. Ioan" Galati · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  21. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.104 lei · SPITALUL CLINIC CAI FERATE IASI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  22. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 441,60 lei · SPITALUL ORASENESC BAICOI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  23. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.104 lei · Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  24. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 441,60 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE VOILA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  25. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.656 lei · Spitalul Municipal Sibiu · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  26. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.656 lei · SPITALUL DE RECUPERARE BORSA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  27. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.208 lei · Spitalul de Pneumoftiziologie Bacau · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  28. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 1.275,20 lei · SPITALUL CLINIC CAI FERATE IASI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  29. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 9.564 lei · Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian" Husi · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  30. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 3.188 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  31. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 3.188 lei · Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian" Husi · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  32. Cumpărare directă

    Medicamente Spital Harlau

    cel mult 2.228 lei · SPITALUL ORASENESC HIRLAU · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  33. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 1.594 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  34. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.208 lei · SPITALUL ORASENESC CISNADIE · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  35. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL

    cel mult 3.188 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  36. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.104 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  37. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ

    cel mult 318 lei · SPITALUL CLINIC CAI FERATE IASI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  38. Cumpărare directă

    707 Medicamente

    cel mult 2.800 lei · SPITALUL ORASENESC "IOAN LASCAR" COMANESTI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  39. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 220 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE VOILA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  40. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.104 lei · SPITALUL DE BOLI CRONICE SI GERIATRIE "CONSTANTIN BALACEANU STOLNICI" · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  41. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 883 lei · Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  42. Cumpărare directă

    ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.208 lei · SPITALUL MUNICIPAL ACADEMICIAN LEON DANAILA DOROHOI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  43. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 110 lei · SPITALUL CLINIC DE OBSTETRICA-GINECOLOGIE BUNA VESTIRE GALATI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  44. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 662 lei · Spitalul Orasenesc Baraolt · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  45. Cumpărare directă

    582 Medicamente

    cel mult 1.104 lei · SPITALUL ORASENESC "IOAN LASCAR" COMANESTI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  46. Cumpărare directă

    MEDICAMENTE PENTRU FARMACIE

    cel mult 14.228 lei · Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  47. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.760 lei · SPITALUL MUNICIPAL VATRA DORNEI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  48. Cumpărare directă

    C

    cel mult 997 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE CAVNIC · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  49. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 22.080 lei · INSTITUTUL CLINIC FUNDENI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  50. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 993 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.