Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

143 de cumpărături directe din clasa CPV 33692400-1, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

143 · pagina 1 din 3
  1. Cumpărare directă

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 251,67 lei · SPITALUL ORASENESC HUEDIN · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 167,78 lei · MINISTERUL APARARII - U.M 02460 · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.765 lei · MINISTERUL APARARII - UNITATEA MILITARA 02489 GALATI · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 4.782 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 883,20 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TB

    cel mult 791 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 25.944 lei · SPITALUL MUNICIPAL"SF.IERARH DR.LUCA" ONESTI · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.766,40 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TB

    cel mult 237,30 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 3.188 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 1.594 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    solutii perfuzabile

    cel mult 1.261 lei · Spitalul Orasenesc Baraolt · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.208 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 4.416 lei · SPITALUL GENERAL C.F. PASCANI · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.324 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    SOL.PERF DEXTRAN 70-6% NACL 500ML X 6FL

    cel mult 177 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA DROBETA TURNU SEVERIN · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  17. Cumpărare directă

    SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TBMYDOCALM 150MG

    cel mult 1.315 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  18. Cumpărare directă

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+2TUB

    cel mult 890 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  19. Cumpărare directă

    SOL.PERF DEXTRAN 70-6% NACL 500ML X 6FL

    cel mult 88 lei · Spitalul Municipal "Dr. Gheorghe Marinescu" Tarnaveni · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  20. Cumpărare directă

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 153 lei · SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE "DR. GH. PREDA" SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  21. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 726 lei · Spitalul de Pneumoftiziologie Calarasi · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  22. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.708 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  23. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  24. Cumpărare directă

    SOL.PERF SORBITOL 50G/L PVC2000ML7PG+1TB

    cel mult 1.113 lei · Spital Orasenesc Pucioasa · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  25. Cumpărare directă

    SOL.PERF RINGER INFO NPVC 250ML

    cel mult 321 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  26. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 1.339 lei · Spitalul de Pneumoftiziologie Calarasi · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  27. Cumpărare directă nr. DA28531382

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL, SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 287 lei · Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  28. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 334 lei · Spitalul de Pneumoftiziologie Calarasi · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  29. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.708 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  30. Cumpărare directă nr. DA28173580

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 139 lei · SPITALUL ORASENESC HUEDIN · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  31. Cumpărare directă nr. DA27911436

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  32. Cumpărare directă nr. DA28523914

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 416 lei · SPITALUL MUNICIPAL " ANGHEL SALIGNY" FETESTI · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  33. Cumpărare directă nr. DA28130250

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100ML, SOL.PERF RINGER INFO PVC 250ML

    cel mult 149 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  34. Cumpărare directă nr. DA28328235

    SOL.PERF DEXTRAN 70-6% NACL 500ML X 6FL

    cel mult 177 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  35. Cumpărare directă nr. DA27697184

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  36. Cumpărare directă nr. DA28311641

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  37. Cumpărare directă nr. DA27612394

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CAMPULUNG · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  38. Cumpărare directă nr. DA27604850

    SOL.PERF RINGER INFO PVC 250ML 30PG+2TUB

    cel mult 1.369 lei · SPITALUL MUNICIPAL SEBES · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  39. Cumpărare directă nr. DA27565198

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  40. Cumpărare directă nr. DA27371924

    SORBITOL 50G/L SOL.PERF. 5% PUNGA 2000ML CU 1 CONECTOR X 7 - SORBITOLUM

    cel mult 398 lei · SPITALUL ORASENESC DR. GHEORGHE CONSTANTINESCU BUMBESTI-JIU · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  41. Cumpărare directă nr. DA28653065

    Medicamente pentru farmacie

    cel mult 3.868 lei · Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  42. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28469497

    SOL.PERF RINGER INFO PVC 250ML 30PG+2TUB

    cel mult 322 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  43. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28605392

    Medicamente pentru farmacie - AS-CPU

    cel mult 112 lei · Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  44. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28744566

    SOL.PERF BICARBONAT

    cel mult 138 lei · SPITALUL CLINIC FILANTROPIA · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  45. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28821240

    SOL.PERF GLUCOZA 100MG/ML 250MLX30PG+1TB

    cel mult 81 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  46. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28209970

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 416 lei · Spitalul Municipal Turda · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  47. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28282572

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CAMPULUNG · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  48. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26543316

    ETOPOSIDE TEVA 20MG/ML 5ML SOL PERFX 1FL

    cel mult 780 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  49. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26619268

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 415,50 lei · SPITAL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE Dr. Nicolae Rusdea Baia Mare · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  50. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26866202

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4%

    cel mult 969,50 lei · INSTITUTUL INIMII DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE"Niculae Stancioiu" Cluj-Napoca · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.