Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

147 de cumpărături directe din clasa CPV 33651100-9, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

147 · pagina 1 din 3
  1. Cumpărare directă

    RECARBRIO 500MG/500MG/250MG IV 20MLX25FL

    cel mult 17.000 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA"DR. CONSTANTIN OPRIS" BAIA MARE · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    ZOLINEF 1G PB SOL INJ/PERF 10ML X 10FL

    cel mult 1.185 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 2.296 lei · SPITALUL ORASENESC NEGRESTI OAS · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    SULCEF 1000MG/1000MG SOL.INJ X 10FL

    cel mult 2.200 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 2.296 lei · SPITALUL ORASENESC NEGRESTI OAS · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    SOL.PERF CIPRO INF 2MG/ML 100ML X 10PG

    cel mult 2.840 lei · SPITALUL MUNICIPAL SIGHETU MARMATIEI · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  7. Cumpărare directă nr. DA27748299

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 251 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  8. Cumpărare directă

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 2.296 lei · SPITALUL ORASENESC NEGRESTI OAS · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  9. Cumpărare directă nr. DA28173542

    IMIPENEMUM + CILASTATINUM + RELEBACTAMUM

    cel mult 30.475 lei · SPITAL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA BIHOR · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  10. Cumpărare directă

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 2.296 lei · SPITALUL ORASENESC NEGRESTI OAS · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    SOL.PERF CIPRO INF 2MG/ML 100ML X 10PG

    cel mult 355 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  12. Cumpărare directă nr. DA28328870

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 251 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  13. Cumpărare directă nr. DA28336630

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 167 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  14. Cumpărare directă nr. DA27882490

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 586 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  15. Cumpărare directă nr. DA27692666

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 84 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  16. Cumpărare directă nr. DA27589407

    ZOLINEF 1G PB SOL INJ/PERF 10ML X 10FL

    cel mult 942 lei · Ministerul Apararii Nationale - Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Constantin Papilian"Cluj-Napoca (U.M 02454) · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  17. Cumpărare directă nr. DA28677163

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 4.955 lei · SPITALUL MUNICIPAL DR. ALEXANDRU SIMIONESCU HUNEDOARA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  18. Cumpărare directă nr. DA27517677

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 3.444 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  19. Cumpărare directă nr. DA27499969

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 1.982 lei · Ministerul Apararii Nationale - Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Constantin Papilian"Cluj-Napoca (U.M 02454) · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  20. Cumpărare directă nr. DA27370354

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 639 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  21. Cumpărare directă nr. DA28086083

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 3.314 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA DROBETA TURNU SEVERIN · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  22. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28393327

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 251 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  23. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28591242

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 355 lei · SPITALUL MUNICIPAL DR. ALEXANDRU SIMIONESCU HUNEDOARA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  24. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28637860

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 410 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE GALATI · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  25. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28752134

    PACHET MEDICAMENTE

    cel mult 2.811 lei · SPITALUL ORASENESC ORAVITA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  26. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28816420

    SOL.PERF CIPRO INF 2MG/ML 100ML X 10PG

    cel mult 426 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  27. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27761442

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 251 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  28. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27970881

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 502 lei · Spitalul Profesor Dr. Eduard Apetrei Buhuși · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  29. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28001280

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 1.674 lei · SPITALUL CLINIC FILANTROPIA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  30. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28256965

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 167 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  31. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26720243

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 710 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  32. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27042035

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 710 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  33. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25999320

    METRONIDAZOL A

    cel mult 420 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  34. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26031003

    SOL.PERF METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 1.149 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  35. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26259537

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 3.465 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  36. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26293207

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 168 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  37. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26308742

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 84 lei · SPITALUL ORASENESC MACIN · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  38. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26411022

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 710 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  39. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24850171

    CIPRINOL 100MG/10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.626,80 lei · SPITALUL MUNICIPAL MEDGIDIA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  40. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24850841

    METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 425,05 lei · SPITALUL MUNICIPAL VATRA DORNEI · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  41. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24873764

    AMOXICILINA ATB 500MG X 10CPS

    cel mult 21,20 lei · Spitalul Municipal " DR. AUREL TULBURE" Fagaras · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  42. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24882230

    METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 255,03 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  43. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24950188

    AZITROX 500MG X 3CP.FILM

    cel mult 434,40 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  44. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24983771

    CLINDAMYCIN 300mg/2ml

    cel mult 255,40 lei · SPITALUL ORASENESC "IOAN LASCAR" COMANESTI · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  45. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24985790

    METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 834 lei · SPITALUL ORASENESC NEGRESTI OAS · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  46. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24997356

    ERTAPENEMUM - INVANZ 1G PULB.LIOF X 1FL

    cel mult 1.956 lei · SPITALUL MUNICIPAL MEDGIDIA · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  47. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25002269

    METRONIDAZOL A 5g/l - FARMACIE

    cel mult 1.700,20 lei · SPITALUL MUNICIPAL CARACAL · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  48. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25006758

    FROMILID 250

    cel mult 115,70 lei · SPITAL ORASENESC TARGU BUJOR · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  49. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25006794

    FROMILID 500

    cel mult 180,10 lei · SPITAL ORASENESC TARGU BUJOR · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  50. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25008495

    CLINDAMYCIN 300mg/2ml

    cel mult 219,25 lei · SPITALUL MUNICIPAL ADJUD · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.