Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

197 de cumpărături directe din clasa CPV 33651300-1, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

197 · pagina 1 din 4
  1. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 270,72 lei · SPITALUL ORASENESC HATEG · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 3.068,16 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA BISTRITA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    METRONIDAZOL B SOL.PERF 5M/L 200ML

    cel mult 902,40 lei · SPITALUL ORASENESC BOLINTIN VALE · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL ( Ref. 17644 / 28.09.2023 - Farmacie)

    cel mult 1.443,84 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA ILFOV · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL,SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 454 lei · SPITALUL ORASENESC CISNADIE · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 726 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 2.996 lei · SPITALUL CLINIC FILANTROPIA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    INVANZ 1G PB PT CONC PT SOL PERFX1FL

    cel mult 1.100 lei · SPITAL CLINIC DE BOLI INFECTIOASE "SF. PARASCHEVA", IASI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 908 lei · SPITALUL CLINIC FILANTROPIA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 635 lei · Spitalul Profesor Dr. Eduard Apetrei Buhuși · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 445 lei · Spitalul Orasenesc Baraolt · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML

    cel mult 2.724 lei · SPITALUL CLINIC FILANTROPIA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 1.365 lei · SPITALUL GENERAL CAI FERATE DROBETA TURNU SEVERIN · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 820 lei · Spitalul Orasenesc Baraolt · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 410 lei · Spital Pneumoftiziologie Izvoru · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 418 lei · Spital Pneumoftiziologie Izvoru · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  17. Cumpărare directă nr. DA27754289

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 820 lei · SPITALUL ORS. "PROF. DR. IOAN PUSCAS" SIMLEU SILVANIEI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  18. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 418 lei · Spital Pneumoftiziologie Izvoru · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  19. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 334 lei · SPITAL ORASENESC ROVINARI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  20. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 2.050 lei · SPITAL ORASENESC ROVINARI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  21. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 164 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BISERICANI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  22. Cumpărare directă

    Medicamente pentru farmacie

    cel mult 1.640 lei · Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  23. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 3.280 lei · Spitalul Municipal Campulung Muscel · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  24. Cumpărare directă

    MEDICAMENTE

    cel mult 984 lei · SPITALUL ORASENESC AGNITA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  25. Cumpărare directă nr. DA28162346

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 1.230 lei · Spitalul Orasenesc Baraolt · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  26. Cumpărare directă nr. DA28173558

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 82 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  27. Cumpărare directă nr. DA28173931

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL,CATHEJELL CU LIDOCAINA 12.5G GEL X 5SER

    cel mult 258 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  28. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 410 lei · SPITALUL ORASENESC "Sfantul Dimitrie" Targu Neamt · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  29. Cumpărare directă nr. DA28696053

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 656 lei · CLINICA POLISANO S.R.L. · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  30. Cumpărare directă nr. DA28508373

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 820 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  31. Cumpărare directă nr. DA27882476

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 574 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  32. Cumpărare directă nr. DA28119022

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 410 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BISERICANI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  33. Cumpărare directă nr. DA27551907

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 82 lei · SPITALUL ORASENESC MACIN · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  34. Cumpărare directă nr. DA28100477

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 492 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  35. Cumpărare directă nr. DA28674530

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 418 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  36. Cumpărare directă nr. DA27354328

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 410 lei · SPITAL ORASENESC LEHLIU GARA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  37. Cumpărare directă nr. DA28493366

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 328 lei · SPITALUL CLINIC CAI FERATE IASI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  38. Cumpărare directă nr. DA27279464

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 492 lei · SPITALUL ORASENESC VALENII DE MUNTE · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  39. Cumpărare directă nr. DA27285732

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 656 lei · SPITALUL MUNICIPAL DR. ALEXANDRU SIMIONESCU HUNEDOARA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  40. Cumpărare directă nr. DA27296319

    Achizitie directa

    cel mult 410 lei · SPITALUL PROF. DR. CONSTANTIN ANGELESCU · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  41. Cumpărare directă nr. DA27266735

    METRONIDAZOL SOL.PERF TIP B 5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 820 lei · SPITALUL MUNICIPAL ACADEMICIAN LEON DANAILA DOROHOI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  42. Cumpărare directă nr. DA28659557

    DELSTRIGO 100MG/300MG/245MG

    cel mult 15.775 lei · Spitalul Județean de Urgență Dr.Constantin Andreoiu Ploiești · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  43. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28393395

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 246 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  44. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28406878

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 328 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BISERICANI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  45. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28453377

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 820 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  46. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28581457

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 418 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  47. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28581481

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 164 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  48. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28587687

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML

    cel mult 1.640 lei · Spitalul de Boli Cronice Calinesti · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  49. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28652851

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 833 lei · Spital Pneumoftiziologie Izvoru · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  50. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28744663

    SOL.PERF METRONIDAZOL

    cel mult 3.348 lei · SPITALUL CLINIC FILANTROPIA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.