Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

282 de cumpărături directe din clasa CPV 33661200-3, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

282 · pagina 1 din 6
  1. Cumpărare directă

    ACHIZITIE DIRECTA

    cel mult 2.071,41 lei · SPITALUL PROF. DR. CONSTANTIN ANGELESCU · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 941,55 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN IASI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    Medicamente

    cel mult 941,55 lei · Spital Dr.C.T.Sparchez · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    MEDICAMENTE

    cel mult 497,76 lei · Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    Diverse medicamente

    cel mult 852,50 lei · SPITALUL ORASENESC "SF. IERARH NICOLAE"BICAZ · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 2.322,88 lei · Spitalul Profesor Dr. Eduard Apetrei Buhuși · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    Medicamente

    cel mult 3.279,72 lei · SPITALUL ORASENESC NOVACI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 3.318,40 lei · SPITAL ORASENESC ROVINARI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    TRAMADOL 100MG/2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 111,10 lei · Spitalul Profesor Dr. Eduard Apetrei Buhuși · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 765 lei · SPITALUL DE RECUPERARE BORSA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 2.820 lei · Spitalul Profesor Dr. Eduard Apetrei Buhuși · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 3.820 lei · SPITALUL ORS. "PROF. DR. IOAN PUSCAS" SIMLEU SILVANIEI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    FORVEL 0,4MG/ML SOL INJ/PERF 1MLX10FIOLE

    cel mult 375 lei · SPITALUL MUNICIPAL MEDGIDIA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 1.530 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 1.530 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 229 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  17. Cumpărare directă

    Algocalmin 1g/2ml sol.inj x 5fi

    cel mult 971 lei · SPITALUL MUNICIPAL OLTENITA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  18. Cumpărare directă

    TRAMADOLUM 100MG / 2ML - MABRON

    cel mult 767 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  19. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 995 lei · SPITALUL CLINIC C.F. CRAIOVA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  20. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.659 lei · SPITAL ORASENESC ROVINARI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  21. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.327 lei · Spitalul Profesor Dr. Eduard Apetrei Buhuși · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  22. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.327 lei · Spitalul Profesor Dr. Eduard Apetrei Buhuși · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  23. Cumpărare directă

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.730 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  24. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 435 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  25. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 290 lei · SPITALUL CLINIC DE OBSTETRICA-GINECOLOGIE BUNA VESTIRE GALATI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  26. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 145 lei · SPITALUL ORASENESC CAMPENI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  27. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI/CUTIE, SOL.PERF RINGER INFO NPVC 250MLX30PG

    cel mult 233 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  28. Cumpărare directă

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.038 lei · SPITALUL MUNICIPAL ORASTIE · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  29. Cumpărare directă

    Tramadolum 100mg / 2ml - MABRON

    cel mult 435 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  30. Cumpărare directă

    LUNALDIN 200MCG X 10CPR.SUBLING

    cel mult 720 lei · Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  31. Cumpărare directă

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.730 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  32. Cumpărare directă nr. DA28556748

    TRAMADOL 100MG/2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 45 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  33. Cumpărare directă nr. DA28541314

    TRAMADOL 100MG/2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 914 lei · SPITALUL MUNICIPAL ADJUD · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  34. Cumpărare directă

    Tramadolum 100mg / 2ml - MABRON

    cel mult 290 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  35. Cumpărare directă

    Medicamente

    cel mult 389 lei · Spital Dr.C.T.Sparchez · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  36. Cumpărare directă

    SOLUTII INJECTABILE

    cel mult 2.731 lei · SPITALUL ORASENESC VALENII DE MUNTE · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  37. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.490 lei · SPITALUL ORASENESC "Sfantul Dimitrie" Targu Neamt · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  38. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 745 lei · SPITALUL ORASENESC DETA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  39. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100ML

    cel mult 745 lei · Spital Dr.C.T.Sparchez · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  40. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 894 lei · SPITALUL MUNICIPAL TOPLITA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  41. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 435 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  42. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 2.980 lei · SPITALUL MUNICIPAL SEBES · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  43. Cumpărare directă nr. DA28520455

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 2.980 lei · SPITALUL MUNICIPAL MANGALIA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  44. Cumpărare directă nr. DA28522983

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 596 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  45. Cumpărare directă

    medicamente

    cel mult 305 lei · Serviciul de Telecomunicatii Speciale · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  46. Cumpărare directă

    ALGIFEN 5ML SOL INJ

    cel mult 3.886 lei · Spitalul Orasenesc Sinaia · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  47. Cumpărare directă

    pachet medicamente

    cel mult 3.303 lei · SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  48. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 298 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  49. Cumpărare directă

    PARACETAMOL INFOMED 10 mg/ml/PARACETAMOLUM

    cel mult 1.490 lei · SPITALUL ORASENESC DR. GHEORGHE CONSTANTINESCU BUMBESTI-JIU · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  50. Cumpărare directă nr. DA28715660

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 894 lei · SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.