Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

56 de cumpărături directe de la INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

56 · pagina 1 din 2
  1. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 6.694,80 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33611000-6 Medicamente impotriva tulburarilor provocate de hiperaciditate (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 3.188 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33611000-6 Medicamente impotriva tulburarilor provocate de hiperaciditate (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    FLUCONAZOL INFOMED 2MG/ML 100MLX20PG+2TB

    cel mult 3.585 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651200-0 Antimicotice pentru uz sistemic (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    NIMOTOP 10MG/50ML SOL PERF X5FL

    cel mult 1.910 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33622700-3 Blocanti de calciu (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 1.535 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 24313320-0 Bicarbonat de sodiu (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    GLYPRESSIN LIOF.INJ 1MG X 5 fl

    cel mult 2.433 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33621100-0 Antitrombotice (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    ZOLINEF 1G PB SOL INJ/PERF 10ML X 10FL

    cel mult 1.185 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    SULCEF 1000MG/1000MG SOL.INJ X 10FL

    cel mult 2.200 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 2.609 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 24313320-0 Bicarbonat de sodiu (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 7.970 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33611000-6 Medicamente impotriva tulburarilor provocate de hiperaciditate (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    URSOFALK 500MG 4BL X 25CPR.FILM

    cel mult 209 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 Medicamente impotriva tulburarilor gastrointestinale functionale (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    SOL.PERF GLUCOZA 200MG/ML 500MLX20PG+1TB

    cel mult 762 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33692700-4 Solutii de glucoza (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 2.623 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 Medicamente impotriva tulburarilor gastrointestinale functionale (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    SINTROM 4MG X 20CPR

    cel mult 138 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33621100-0 Antitrombotice (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    ACID ZOLEDRONIC ACT 4MG/5ML SOL PERFX1FL

    cel mult 78 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33632000-9 Medicamente pentru sistemul musculo-scheletic (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    ELIQUIS 2.5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 1.918 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33621100-0 Antitrombotice (Rev.2)

  17. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 213 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 Medicamente impotriva tulburarilor gastrointestinale functionale (Rev.2)

  18. Cumpărare directă nr. DA27743208

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 628 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  19. Cumpărare directă

    SOL.PERF CIPRO INF 2MG/ML 100ML X 10PG

    cel mult 355 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  20. Cumpărare directă

    ASPATOFORT 10ML SOL.INJ X 10FI

    cel mult 773 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 Medicamente impotriva tulburarilor gastrointestinale functionale (Rev.2)

  21. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.224 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 Medicamente impotriva tulburarilor gastrointestinale functionale (Rev.2)

  22. Cumpărare directă nr. DA27549449

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 490 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  23. Cumpărare directă nr. DA28109560

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 803 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  24. Cumpărare directă nr. DA27517677

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 3.444 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  25. Cumpărare directă nr. DA27370354

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 639 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  26. Cumpărare directă nr. DA27337230

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 628 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  27. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28448704

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 841 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  28. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28805010

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 138 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  29. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28816420

    SOL.PERF CIPRO INF 2MG/ML 100ML X 10PG

    cel mult 426 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  30. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28821240

    SOL.PERF GLUCOZA 100MG/ML 250MLX30PG+1TB

    cel mult 81 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  31. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27975966

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 352 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  32. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26720243

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 710 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  33. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27068609

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 490,08 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  34. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26024603

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 214 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  35. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26031003

    SOL.PERF METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 1.149 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  36. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26259537

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 3.465 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  37. T2 2020Cumpărare directă nr. DA25824488

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 414 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 24313320-0 · Cumparare directa

  38. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23427614

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL

    cel mult 312,80 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  39. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23439794

    PREDNISON - RICHTER 5mg

    cel mult 51,30 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33642200-4 · Cumparare directa

  40. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23457136

    SILIMARINA 150MG 3BL X 10CPR

    cel mult 42,50 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33617000-8 · Cumparare directa

  41. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23490766

    TROMBOSTOP 2mg

    cel mult 236,50 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33621100-0 · Cumparare directa

  42. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23787009

    ARNETIN 50MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 5.886 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  43. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23895701

    DIUREX 50MG X 20CPS

    cel mult 654,40 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33622300-9 · Cumparare directa

  44. T3 2019Cumpărare directă nr. DA23904575

    DIGOXIN ZENTIVA 0,25MG X 25CPR

    cel mult 158,19 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33622600-2 · Cumparare directa

  45. T2 2019Cumpărare directă nr. DA22767737

    DIGOXIN ZENTIVA 0,25MG X 25CPR; DIGOXIN ZENTIVA 0,5MG/2ML SOL.INJ X 5FI;

    cel mult 108,90 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33622100-7 · Cumparare directa

  46. T2 2019Cumpărare directă nr. DA22771306

    VITAMINA B1 100mg/2ml; VITAMINA B6 250mg/5ml;

    cel mult 1.279 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  47. T2 2019Cumpărare directă nr. DA22782924

    FUROSEMID 20mg/2ml

    cel mult 3.592 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33622300-9 · Cumparare directa

  48. T2 2019Cumpărare directă nr. DA22808061

    TROMBOSTOP 2mg

    cel mult 94,60 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33621100-0 · Cumparare directa

  49. T2 2019Cumpărare directă nr. DA22824771

    VERAPAMIL 80mg

    cel mult 7,31 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33622000-6 · Cumparare directa

  50. T2 2019Cumpărare directă nr. DA23107627

    HALOPERIDOL RICHTER 5mg/ml

    cel mult 103,46 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · CPV 33661500-6 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.