Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

87 de cumpărături directe de la Spitalul Municipal Salonta, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

87 · pagina 1 din 2
  1. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 1.275,20 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33690000-3 Diverse medicamente (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 4.782 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 883,20 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.766,40 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    IOMERON 300 612.4MG/ML SOL.INJ X 50ML

    cel mult 700 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33696800-3 Produse de contrast pentru utilizare in radiologie (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 3.188 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 1.594 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.208 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 1.594 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33690000-3 Diverse medicamente (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.324 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 394 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.708 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33698100-0 Culturi microbiologice (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.708 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.730 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 435 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  17. Cumpărare directă nr. DA27922673

    SOL.PERF RINGER 500ML X 20PG + 2TB

    cel mult 1.410 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  18. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.708 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  19. Cumpărare directă

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 435 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  20. Cumpărare directă nr. DA28522983

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 596 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  21. Cumpărare directă nr. DA28524427

    VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML INJ. X 5FI│

    cel mult 604 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  22. Cumpărare directă nr. DA27911436

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  23. Cumpărare directă nr. DA28143760

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.282 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33621400-3 · Cumparare directa

  24. Cumpărare directă nr. DA28683005

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 435 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  25. Cumpărare directă nr. DA28700256

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 596 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  26. Cumpărare directă nr. DA27716782

    SOL.PERF RINGER 500ML X 20PG + 2TB

    cel mult 1.410 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  27. Cumpărare directă nr. DA28329257

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 435 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  28. Cumpărare directă nr. DA27697184

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  29. Cumpărare directă nr. DA27714829

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 596 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  30. Cumpărare directă nr. DA28311641

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  31. Cumpărare directă nr. DA27565198

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 854 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  32. Cumpărare directă nr. DA27235926

    SOL.PERF RINGER 500ML X 20PG + 2TB

    cel mult 874 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  33. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27007365

    SOL.PERF GLUCOZA 100MG/ML 500MLX20PG+1TB

    cel mult 1.375 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  34. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27072005

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 856,32 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  35. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26080182

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 856 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  36. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26309079

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 856 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  37. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26442306

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.525 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  38. T2 2020Cumpărare directă nr. DA25677989

    MUNOGLOBULINE ANTI-D - RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 557,64 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33651520-9 · Cumparare directa

  39. T2 2020Cumpărare directă nr. DA25719812

    ALGIFEN 5ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 875 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  40. T2 2020Cumpărare directă nr. DA25723199

    MARCAINE SPINAL HEAVY 5MG/ML-4ML X 5FI

    cel mult 195 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  41. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24989690

    BANEOCIN 250UI/5000UI/G UNGUENT X 20G

    cel mult 180,10 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33631000-2 · Cumparare directa

  42. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24991138

    ENAP 1.25MG/1ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 214,40 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  43. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24992253

    VENTOLIN INH CFCFR 100MCG/DZ X 200DZ

    cel mult 231,60 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33673000-8 · Cumparare directa

  44. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25081295

    IMUNOGLOBULINE ANTI-D - RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 549 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33651520-9 · Cumparare directa

  45. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25163506

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI

    cel mult 215,10 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33641200-7 · Cumparare directa

  46. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25163947

    VENTOLIN INH CFCFR 100MCG/DZ X 200DZ

    cel mult 385 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33673000-8 · Cumparare directa

  47. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25165871

    ATORVASTATIN 20MG X 30CPR.FILM

    cel mult 108 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33622000-6 · Cumparare directa

  48. T4 2019Cumpărare directă nr. DA23992508

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI

    cel mult 215,10 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33641200-7 · Cumparare directa

  49. T4 2019Cumpărare directă nr. DA23996900

    BANEOCIN 250UI/5000UI/G UNGUENT X 20G

    cel mult 180,10 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33631000-2 · Cumparare directa

  50. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24272520

    CEREBROLYSIN 215.2MG/ML-10ML S.INJ X 5FI

    cel mult 568,56 lei · Spitalul Municipal Salonta · CPV 33661700-8 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.