Sari la conținut
Sâmbătă, 5 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 32 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

11.702 cumpărături directe, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

Pagina 21

11.702 · pagina 21 din 235
  1. Cumpărare directă

    ALGIFEN 5ML SOL INJ X 5FI(

    cel mult 905 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33612000-3 Medicamente impotriva tulburarilor gastrointestinale functionale (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    SOL.PERF RINGER INFO NPVC 500MLX20PG+2TB

    cel mult 604 lei · Spitalul Orasenesc Baraolt · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    ADRENALINA TERAPIA 1MG/ML SOL INJ X 10FI

    cel mult 97 lei · Spitalul Orasenesc Baraolt · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 1.184 lei · SPITALUL MUNICIPAL FALTICENI · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 592 lei · SPITALUL MUNICIPAL MANGALIA · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 2.296 lei · SPITALUL ORASENESC NEGRESTI OAS · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    CAVINTON 10MG/2ML CONC.SOL.PERF X 10FI

    cel mult 255 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA DROBETA TURNU SEVERIN · doar acest cumpărător · CPV 33692500-2 Solutii injectabile (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 110 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    HIDROCORTIZON ZENTIVA 19,6MG/5ML X 5FI

    cel mult 805 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33642200-4 Corticosteroizi pentru uz sistemic (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    ELIQUIS 5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 1.372 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA ILFOV · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    CALYPSOL 50MG/ML

    cel mult 337 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 Anestezice (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.281 lei · SPITAL ORASENESC ROVINARI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    ELIQUIS 2.5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 818 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    CLORZOXAZONA RICHTER 250MG X 20CP

    cel mult 266 lei · SPITALUL ORASENESC BAICOI · doar acest cumpărător · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 9.910 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 Antiinfectioase generale pentru uz sistemic (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    SOL.PERF MANITOL200MG/ML 250ML 30PG

    cel mult 1.872 lei · Spitalul Municipal Campulung Muscel · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  17. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 592 lei · SPITALUL DE URGENTA PETROSANI · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  18. Cumpărare directă

    SOL.PERF SORBITOL 50G/L PVC2000ML7PG+1TB

    cel mult 1.187 lei · SPITALUL MUNICIPAL AIUD · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  19. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 987 lei · SPITALUL MUNICIPAL SEBES · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  20. Cumpărare directă

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI/ML-1ML X 5FI

    cel mult 1.509 lei · SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA "ELENA BELDIMAN" BARLAD · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  21. Cumpărare directă

    Oxytocinum 5 UI/ml - 1ml

    cel mult 2.516 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  22. Cumpărare directă

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL

    cel mult 84 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 Anestezice (Rev.2)

  23. Cumpărare directă

    TRAMADOLUM 100MG / 2ML - MABRON

    cel mult 767 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  24. Cumpărare directă

    ISENTRESS 600MG 1FL PEID X 60CP FILM

    cel mult 6.045 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33651400-2 Antivirale pentru uz sistemic (Rev.2)

  25. Cumpărare directă

    ISENTRESS 400MG 1FL PEID X 60CPR FILM

    cel mult 22.920 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33651400-2 Antivirale pentru uz sistemic (Rev.2)

  26. Cumpărare directă

    APO-GO 10MG/ML SOL.INJ 5PEN MULTDZ X 3ML

    cel mult 0 lei · SPITALUL JUDETEAN SATU MARE · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  27. Cumpărare directă

    ELIQUIS 5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 2.192 lei · Spitalul de Recuperare "Sf.Gheorghe" Botosani · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  28. Cumpărare directă

    MYDOCALM 50MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 36 lei · Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sf. Ioan" Galati · doar acest cumpărător · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  29. Cumpărare directă

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL

    cel mult 168 lei · CLINICA POLISANO S.R.L. · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 Anestezice (Rev.2)

  30. Cumpărare directă

    Produse farmaceutice

    cel mult 1.225 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BISERICANI · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  31. Cumpărare directă

    Produse farmaceutice

    cel mult 356 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BISERICANI · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  32. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 987 lei · SPITALUL MUNICIPAL TOPLITA · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  33. Cumpărare directă

    MILLIGEST X 21 dr, KARISSA X 21DR

    cel mult 635 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA"SFANTUL IOAN CEL NOU"SUCEAVA · doar acest cumpărător · CPV 33641410-2 Contraceptive orale (Rev.2)

  34. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 394 lei · SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA "ELENA BELDIMAN" BARLAD · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  35. Cumpărare directă

    COMANDA FERMA = RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 394 lei · SPITALUL MUNICIPAL CAMPULUNG MOLDOVENESC · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  36. Cumpărare directă

    Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism

    cel mult 1.068 lei · Spitalul de Boli Cronice Calinesti · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  37. Cumpărare directă

    OXYTOCIN 5UI/ML-1ML X 5FI

    cel mult 251 lei · SPITALUL MUNICIPAL MEDGIDIA · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  38. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 4.541 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA "SF. PANTELIMON" FOCSANI · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  39. Cumpărare directă

    GLYPRESSIN LIOF.INJ 1MG X 5

    cel mult 1.738 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BUZAU · doar acest cumpărător · CPV 33642000-2 Preparate hormonale sistemice, cu exceptia hormonilor sexuali (Rev.2)

  40. Cumpărare directă

    APO-GO 10MG/ML SOL.INJ 5PEN MULTDZ X 3ML

    cel mult 0 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA"DR. CONSTANTIN OPRIS" BAIA MARE · doar acest cumpărător · CPV 33661400-5 Medicamente impotriva bolii Parkinson (Rev.2)

  41. Cumpărare directă

    DELSTRIGO 100MG/300MG/245MG X 30CPR FILM

    cel mult 4.040 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BUZAU · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  42. Cumpărare directă

    ELIQUIS 2.5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 5.181 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE SI PENTRU MASURI DE SIGURANTA JEBEL · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  43. Cumpărare directă

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI/ML-1ML X 5FI

    cel mult 503 lei · SPITALUL ORASENESC CERNAVODA · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  44. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 534 lei · SPITAL ORASENESC TARGU BUJOR · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  45. Cumpărare directă

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 153 lei · SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE "DR. GH. PREDA" SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  46. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 2.623 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33612000-3 Medicamente impotriva tulburarilor gastrointestinale functionale (Rev.2)

  47. Cumpărare directă

    SOL.RINGER LACTAT INFOMED 250MLX30PG+1TBSOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.096 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  48. Cumpărare directă

    KARISSA X 21DR

    cel mult 381 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA ALEXANDRIA · doar acest cumpărător · CPV 33641410-2 Contraceptive orale (Rev.2)

  49. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 726 lei · Spitalul de Pneumoftiziologie Calarasi · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  50. Cumpărare directă

    CERAZETTE 0.075MG X 84CP.FILM f 79

    cel mult 628 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BACAU · doar acest cumpărător · CPV 33641400-9 Contraceptive (Rev.2)

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.