Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

52 de cumpărături directe din clasa CPV 33692210-2, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

52 · pagina 1 din 2
  1. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 3.077 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.244 lei · SPITALUL MUNICIPAL SIGHISOARA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 77,75 lei · Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.208 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML

    cel mult 155,50 lei · SPITALUL DE OBSTETRICA-GINECOLOGIE BUFTEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 311 lei · SPITALUL ORASENESC HUEDIN · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 2.332,50 lei · SPITAL ORASENESC ROVINARI · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 777 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 233 lei · Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 155 lei · SPITALUL ORASENESC HUEDIN · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.555 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    medicamente ptr. terapia hepatica

    cel mult 716 lei · Spitalul Orasenesc Baraolt · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    C

    cel mult 2.049 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE CAVNIC · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    Achizitie directa

    cel mult 622 lei · SPITALUL PROF. DR. CONSTANTIN ANGELESCU · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    SOL.PERF SORBITOL 50G/L PVC2000ML7PG+1TB

    cel mult 16.960 lei · Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 777 lei · SPITALUL MUNICIPAL MANGALIA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  17. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 2.277 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  18. Cumpărare directă

    Achiziție directa

    cel mult 552 lei · SPITALUL PROF. DR. CONSTANTIN ANGELESCU · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  19. Cumpărare directă

    GLUCOZA 3300MG/10ML, MIOFILIN 24MG/ML-10ML, ETAMSILAT 250MG/2ML

    cel mult 470 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  20. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 2.760 lei · Spitalul MUnicipal "Anton Cincu" Tecuci · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  21. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.380 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  22. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.380 lei · SPITALUL MUNICIPAL MANGALIA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  23. Cumpărare directă

    Achizitie directa

    cel mult 276 lei · SPITALUL PROF. DR. CONSTANTIN ANGELESCU · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  24. Cumpărare directă nr. DA27910073

    GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ X5FI

    cel mult 192 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  25. Cumpărare directă nr. DA28530257

    Achizitie GLUCOZA 3300MG/10ML SOL.INJ

    cel mult 96 lei · Spitalul Orasenesc Turceni · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  26. Cumpărare directă nr. DA28141019

    GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ X5FI

    cel mult 38 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  27. Cumpărare directă nr. DA27745096

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL(pentru sediul din Galati)

    cel mult 1.035 lei · SPITALUL GENERAL C.F GALATI · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  28. Cumpărare directă nr. DA27721957

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 2.277 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  29. Cumpărare directă nr. DA28330989

    Achizitie directa

    cel mult 414 lei · SPITALUL PROF. DR. CONSTANTIN ANGELESCU · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  30. Cumpărare directă nr. DA28335764

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.380 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  31. Cumpărare directă nr. DA27667720

    SOL.PERF RINGER 500ML

    cel mult 2.820 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  32. Cumpărare directă nr. DA27353496

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML

    cel mult 2.670 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  33. Cumpărare directă nr. DA27334266

    SOL.PERF RINGER 500ML X 20PG + 2TB

    cel mult 2.820 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  34. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28400360

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML

    cel mult 3.204 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  35. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28430677

    GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ X5FI

    cel mult 96 lei · Spitalul Orasenesc Corabia · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  36. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28448144

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 13.800 lei · SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA CARANSEBES · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  37. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28448184

    SOL.PERF RINGER INFO NPVC 500MLX20PG

    cel mult 2.810 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  38. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28471516

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML (pentru sediul din Galati)

    cel mult 1.380 lei · SPITALUL GENERAL C.F GALATI · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  39. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28849479

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.173 lei · SPITALUL MUNICIPAL "DR.POP MIRCEA" MARGHITA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  40. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27776735

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 552 lei · INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE TIMISOARA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  41. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27786419

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML

    cel mult 2.670 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  42. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27805648

    GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ X5FI

    cel mult 960 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  43. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27814021

    ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 621 lei · INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE TIMISOARA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  44. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27975966

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 352 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  45. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27996385

    ARGININA-SORBITOL 500ML

    cel mult 345 lei · Spitalul de Psihiatrie Nucet · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  46. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28249281

    GLUCOZA 3300MG/10ML SOL.INJ si SOL.PERF GLUCOZA 100MG/ML 250ML

    cel mult 354 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  47. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26199388

    GLUCOZA 3,3g/10ml

    cel mult 96 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  48. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26411326

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.675 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  49. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25138274

    SOLUTIE RINGER 500ml Stada Hemofarm

    cel mult 257 lei · SPITALUL ORASENESC MIZIL · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  50. T4 2019Cumpărare directă nr. DA24092120

    SOLUTIE RINGER 500ml Stada Hemofarm

    cel mult 1.030,40 lei · Spital Orasenesc Pucioasa · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.