Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

53 de cumpărături directe de la Spital Orasenesc Urlati, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

53 · pagina 1 din 2
  1. Cumpărare directă

    ESMERON 10MG/ML-10ML SOL.INJ X 10FL

    cel mult 1.150 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33632200-1 Miorelaxanti (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    GLYPRESSIN LIOF.INJ 1MG X 5

    cel mult 2.086 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33642000-2 Preparate hormonale sistemice, cu exceptia hormonilor sexuali (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    PANTOPRAZOL SUN 40MG PULB.SOL.INJ X 10FL

    cel mult 3.050 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.730 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    ETAMSILAT ZENTIVA 250MG/2ML SOL.INJX 5FI

    cel mult 490 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33621200-1 Antihemoragice (Rev.2)

  6. Cumpărare directă nr. DA28556748

    TRAMADOL 100MG/2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 45 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  7. Cumpărare directă nr. DA28556885

    PANTOPRAZOL SUN 40MG PULB.SOL.INJ X 10FL

    cel mult 3.050 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  8. Cumpărare directă nr. DA28557247

    VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML INJ. X 5FI│

    cel mult 1.520 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  9. Cumpărare directă nr. DA27748299

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 251 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  10. Cumpărare directă

    MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 161 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 Diverse medicamente (Rev.2)

  11. Cumpărare directă nr. DA28328870

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 251 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  12. Cumpărare directă nr. DA28336630

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 167 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  13. Cumpărare directă nr. DA27691884

    GLYPRESSIN LIOF.INJ 1MG X 5

    cel mult 1.763 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33642000-2 · Cumparare directa

  14. Cumpărare directă nr. DA27692666

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 84 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  15. Cumpărare directă nr. DA28507512

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.490 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  16. Cumpărare directă nr. DA28674530

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 418 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  17. Cumpărare directă nr. DA27304388

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.525 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  18. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28606352

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 320 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  19. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28782140

    DORETA 37,5MG/325MG X 20CPR.FILM

    cel mult 20 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  20. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28794094

    HEPIFLOR PTR BEBELUSI SI COPII X 10PLIC

    cel mult 199 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  21. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28803433

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 23 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  22. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28862772

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX5

    cel mult 1.490 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  23. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27808090

    PADUDEN 20MG/ML SUSP OR CAISE X 100ML

    cel mult 100 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  24. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27809890

    DEXAMED 8MG/2ML SOL.INJ X 10FI

    cel mult 275 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  25. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27822792

    ALGIFEN 5ML SOL INJ X 5FI(

    cel mult 2.680 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  26. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28010027

    SOL.PERF NACL 9MG/ML 250ML X 30PG+2TUB

    cel mult 372 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  27. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28011140

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 107 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  28. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28011986

    ETAMSILAT ZENTIVA 250MG/2ML SOL.INJX 5FI

    cel mult 392 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  29. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26501579

    ETAMSILAT ZENTIVA 250MG/2ML SOL.INJX 5FI

    cel mult 294 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  30. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26518245

    DEXAMETAZONA ROMPHARM 4MG/ML 10FI X 2ML

    cel mult 475 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33642200-4 · Cumparare directa

  31. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26718499

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 915 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  32. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26894235

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 519 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  33. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26985683

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 1.525 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  34. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26990242

    CATHEJELL CU LIDOCAINA 12.5G GEL X 5SER

    cel mult 117 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  35. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26990925

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.297,50 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  36. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25999308

    FLUCONAZOL 2MG/ML

    cel mult 340 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33651200-0 · Cumparare directa

  37. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25999320

    METRONIDAZOL A

    cel mult 420 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  38. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26224713

    ALGIFEN 5ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 134 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  39. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26225394

    MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 79,50 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  40. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26235092

    ALGIFEN 5ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.206 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  41. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26338861

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 610 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  42. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26436253

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.730 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  43. T2 2020Cumpărare directă nr. DA25840219

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50║

    cel mult 900 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  44. T1 2019Cumpărare directă nr. DA22190473

    PARACETAMOL INF.10MG/ML SOL PERF100ML

    cel mult 891 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  45. T1 2019Cumpărare directă nr. DA22238281

    DEXAMETAZONA ROMPHARM 4MG/ML 10FI X 2ML

    cel mult 889 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33642200-4 · Cumparare directa

  46. T1 2019Cumpărare directă nr. DA22246948

    ARNETIN 50MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 2.943 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  47. T1 2019Cumpărare directă nr. DA22247827

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.744 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  48. T1 2019Cumpărare directă nr. DA22248108

    ETAMSILAT 250mg/2ml

    cel mult 148,80 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  49. T1 2019Cumpărare directă nr. DA22399743

    VITAMINA B1 100mg/2ml

    cel mult 309 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  50. T1 2019Cumpărare directă nr. DA22399807

    VITAMINA B6 ZENTIVA 50mg/2ml

    cel mult 309 lei · Spital Orasenesc Urlati · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.