Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 32 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

1.244 de cumpărături directe din 2021, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

Pagina 6

1.244 · pagina 6 din 25
  1. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 563 lei · SPITALUL MUNICIPAL OLTENITA · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  2. Cumpărare directă

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI -REINITIRE DA 29158938

    cel mult 13.840 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA CALARASI "Dr. POMPEI SAMARIAN" · doar acest cumpărător · CPV 33670000-7 Medicamente pentru sistemul respirator (Rev.2)

  3. Cumpărare directă

    PROPESS 10MG/24H CEDARE VAG X 5SIST

    cel mult 1.043 lei · Spitalul Municipal Targu Secuiesc · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 Diverse medicamente (Rev.2)

  4. Cumpărare directă

    ELIQUIS 5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 1.372 lei · Spitalul Orasenesc Lipova · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  5. Cumpărare directă

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 346 lei · Spitalul Orasenesc Lipova · doar acest cumpărător · CPV 33630000-5 Medicamente utilizate in dermatologie si pentru sistemul musculo-scheletic (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    ELIQUIS 2.5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 2.727 lei · Spitalul Orasenesc Lipova · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 106 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE VOILA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    GLYPRESSIN LIOF.INJ 1MG X 5

    cel mult 1.410 lei · SPITALUL GENERAL C.F. PLOIESTI · doar acest cumpărător · CPV 33642000-2 Preparate hormonale sistemice, cu exceptia hormonilor sexuali (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    HIDROCORTIZON ZENTIVA 19,6MG/5ML X 5FI

    cel mult 1.244 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33642200-4 Corticosteroizi pentru uz sistemic (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 865 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33630000-5 Medicamente utilizate in dermatologie si pentru sistemul musculo-scheletic (Rev.2)

  11. Cumpărare directă

    FUROSEMID ZENTIVA 20MG/2ML SOL.INJ X 5FI│

    cel mult 133 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · doar acest cumpărător · CPV 33622300-9 Diuretice (Rev.2)

  12. Cumpărare directă

    BANEOCIN 250UI/5000UI PULB CUT X 10G

    cel mult 210 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    HEPIFLOR X 10CPS

    cel mult 5.170 lei · SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA "ELENA BELDIMAN" BARLAD · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  14. Cumpărare directă

    ELIQUIS 5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 2.745 lei · SPITALUL MUNICIPAL URZICENI · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  15. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 418 lei · Spital Pneumoftiziologie Izvoru · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  16. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 334 lei · SPITAL ORASENESC ROVINARI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  17. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 2.050 lei · SPITAL ORASENESC ROVINARI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  18. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 334 lei · Spitalul de Pneumoftiziologie Calarasi · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 Solutii pentru perfuzii (Rev.2)

  19. Cumpărare directă

    Achizitie de medicamente - ZARZIO (FILGRASTIMUM)

    cel mult 31.490 lei · Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Brasov · doar acest cumpărător · CPV 33652100-6 Antineoplazice (Rev.2)

  20. Cumpărare directă

    VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML INJ. X 5FI│

    cel mult 765 lei · SPITALUL MUNICIPAL "Dr. Eugen Nicoara" REGHIN · doar acest cumpărător · CPV 33616000-1 Vitamine (Rev.2)

  21. Cumpărare directă

    IOPAMIRO 370 755.3MG/ML SOL.INJ X 50ML

    cel mult 102 lei · CLINICA POLISANO S.R.L. · doar acest cumpărător · CPV 33696800-3 Produse de contrast pentru utilizare in radiologie (Rev.2)

  22. Cumpărare directă

    RECARBRIO 500MG/500MG/250MG IV 20MLX25FL

    cel mult 15.237 lei · SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECTIOASE CLUJ · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  23. Cumpărare directă

    ELIQUIS 2.5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 1.090 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA BISTRITA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  24. Cumpărare directă

    SOL.PERF CIPRO INF 2MG/ML 100ML X 10PG

    cel mult 355 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 Antibacterieni pentru uz sistemic (Rev.2)

  25. Cumpărare directă

    Pachet diverse medicamente

    cel mult 3.504 lei · SPITALUL ORASENESC INEU · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 Diverse medicamente (Rev.2)

  26. Cumpărare directă

    Achizitie eliquis 5 mg

    cel mult 1.098 lei · PENITENCIARUL TG.JIU · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  27. Cumpărare directă

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33613000-0 Laxative (Rev.2)

  28. Cumpărare directă

    ELIQUIS

    cel mult 549 lei · SPITAL DR. KARL DIEL JIMBOLIA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  29. Cumpărare directă

    RECARBRIO 500MG/500MG/250MG IV 20MLX25FL

    cel mult 15.237 lei · SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECTIOASE CLUJ · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  30. Cumpărare directă

    HEPIFLOR PTR BEBELUSI SI COPII X 10PLIC

    cel mult 199 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33614000-7 Antidiareice, antiinflamatoare si antiinfectioase intestinale (Rev.2)

  31. Cumpărare directă

    XILINA 20MG/ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 39 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 Anestezice (Rev.2)

  32. Cumpărare directă

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI/ML-1ML X 5FI

    cel mult 2.442 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA SLATINA · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 Alte medicamente pentru ginecologie (Rev.2)

  33. Cumpărare directă

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 938 lei · SPITALUL MUNICIPAL BLAJ · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 Imunoglobuline (Rev.2)

  34. Cumpărare directă

    ELIQUIS 5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 2.745 lei · SPITALUL ORASENESC HUEDIN · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  35. Cumpărare directă

    EPIRUBICINA TEVA2MG/ML-50ML INJ/PERFX1FL

    cel mult 5.629 lei · SC MEDICAL CENTER GRAL SRL · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  36. Cumpărare directă

    ELIQUIS 5MG X 60CP FILM(IRL)

    cel mult 2.745 lei · SPITALUL ORASENESC "Sfantul Dimitrie" Targu Neamt · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  37. Cumpărare directă

    BIOLAND JUNIOR VITAMINA C SOL.X 10ML

    cel mult 150 lei · SPITAL ORASENESC TARGU BUJOR · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  38. Cumpărare directă

    Achizitie directa

    cel mult 276 lei · SPITALUL PROF. DR. CONSTANTIN ANGELESCU · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 Solutii pentru nutritie parenterala (Rev.2)

  39. Cumpărare directă

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.068 lei · SPITAL ORASENESC TARGU BUJOR · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)

  40. Cumpărare directă

    SOL.PERF CIPRO INF 2MG/ML 100ML X 10PG

    cel mult 355 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE GATAIA · doar acest cumpărător · CPV 33675000-2 Antihistaminice pentru uz sistemic (Rev.2)

  41. Cumpărare directă

    PROTECTIS BIOGAIA PIC.PTR. COPII X 5ML

    cel mult 470 lei · Spitalul Municipal Campulung Muscel · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  42. Cumpărare directă

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL

    cel mult 880 lei · SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII ,,Maria Sklodowska Curie" · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 Anestezice (Rev.2)

  43. Cumpărare directă

    AERIUS 0.5MG/ML SOL.ORALA X 120ML

    cel mult 49 lei · Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Sf. Cuv. Parascheva" Galati · doar acest cumpărător · CPV 33675000-2 Antihistaminice pentru uz sistemic (Rev.2)

  44. Cumpărare directă

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 1.982 lei · SPITALUL CLINIC CAI FERATE IASI · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 Antiinfectioase generale pentru uz sistemic (Rev.2)

  45. Cumpărare directă

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF

    cel mult 4.955 lei · SPITALUL CLINIC "AVRAM IANCU" ORADEA · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 Antiinfectioase generale pentru uz sistemic (Rev.2)

  46. Cumpărare directă

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 2.973 lei · INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE TIMISOARA · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 Antiinfectioase generale pentru uz sistemic (Rev.2)

  47. Cumpărare directă

    PANTOPRAZOL SUN 40MG PULB.SOL.INJ X 10FL

    cel mult 1.220 lei · SPITAL ORASENESC TARGU BUJOR · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  48. Cumpărare directă

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 164 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BISERICANI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 Antimicobacteriacee (Rev.2)

  49. Cumpărare directă

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 346 lei · SPITAL ORASENESC TARGU BUJOR · doar acest cumpărător · CPV 33630000-5 Medicamente utilizate in dermatologie si pentru sistemul musculo-scheletic (Rev.2)

  50. Cumpărare directă

    SOL.PERF CIPRO INF 2MG/ML 100ML X 10PG

    cel mult 2.840 lei · SPITALUL MUNICIPAL SIGHETU MARMATIEI · doar acest cumpărător · CPV 33675000-2 Antihistaminice pentru uz sistemic (Rev.2)

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.