Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

34 de cumpărături directe din 2021, de la SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

34 · pagina 1 din 1
  1. Cumpărare directă

    VITAMINA B6 ZENTIVA 50MG/2ML SOL.INJX5FI

    cel mult 385 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33616000-1 Vitamine (Rev.2)

  2. Cumpărare directă nr. DA28552746

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 830 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  3. Cumpărare directă

    HIDROCORTIZON ZENTIVA 19,6MG/5ML X 5FI

    cel mult 1.555 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33642200-4 Corticosteroizi pentru uz sistemic (Rev.2)

  4. Cumpărare directă nr. DA28545066

    MEMOTAL 1G/5ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 131 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33661600-7 · Cumparare directa

  5. Cumpărare directă nr. DA28545153

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 119 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  6. Cumpărare directă

    VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML INJ. X 5FI│

    cel mult 918 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33616000-1 Vitamine (Rev.2)

  7. Cumpărare directă

    HIDROCORTIZON ZENTIVA 19,6MG/5ML X 5FI

    cel mult 1.244 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33642200-4 Corticosteroizi pentru uz sistemic (Rev.2)

  8. Cumpărare directă

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 865 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33630000-5 Medicamente utilizate in dermatologie si pentru sistemul musculo-scheletic (Rev.2)

  9. Cumpărare directă

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 692 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33630000-5 Medicamente utilizate in dermatologie si pentru sistemul musculo-scheletic (Rev.2)

  10. Cumpărare directă

    PANTOPRAZOL SUN 40MG PULB.SOL.INJ X 10FL

    cel mult 1.220 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  11. Cumpărare directă nr. DA28529026

    VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML INJ. X 5FI│

    cel mult 906 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  12. Cumpărare directă

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 1.484 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 Produse farmaceutice (Rev.2)

  13. Cumpărare directă

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 298 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33661200-3 Analgezice (Rev.2)

  14. Cumpărare directă nr. DA28724591

    TANDESAR 16MG X 28CPR.

    cel mult 150 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  15. Cumpărare directă nr. DA28724660

    ASPENTER 75MG X 28CP.FILM.GREZ.

    cel mult 100 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33621100-0 · Cumparare directa

  16. Cumpărare directă nr. DA28724862

    HEPIFLOR X 10CPS

    cel mult 150 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  17. Cumpărare directă nr. DA28354143

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 119 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  18. Cumpărare directă nr. DA28354682

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 290 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  19. Cumpărare directă nr. DA28363141

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 1.484 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  20. Cumpărare directă nr. DA28685867

    PANTOPRAZOL SUN 40MG PULB.SOL.INJ X 10FL

    cel mult 915 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  21. Cumpărare directă nr. DA28685982

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 149 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  22. Cumpărare directă nr. DA28691787

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 1.113 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  23. Cumpărare directă nr. DA28504456

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 298 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  24. Cumpărare directă nr. DA28504573

    ALGIFEN 5ML SOL INJ X 5FI(

    cel mult 268 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  25. Cumpărare directă nr. DA28504730

    ATORIS 20MG X 28CP FILM

    cel mult 37 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  26. Cumpărare directă nr. DA27326267

    MEMOTAL 1G/5ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 262 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33661600-7 · Cumparare directa

  27. Cumpărare directă nr. DA27233947

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 745 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  28. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28452262

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 239 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  29. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28452326

    VITAMINA B6 ZENTIVA 50MG/2ML SOL.INJX5FI

    cel mult 770 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  30. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28454745

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 149 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  31. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28773675

    MYDOCALM 150MG 3BL X 10CPR.FILM.

    cel mult 299 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  32. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28775255

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 830 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  33. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28847031

    PANTOPRAZOL SUN 40MG PULB.SOL.INJ X 10FL

    cel mult 610 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  34. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28849849

    VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML INJ. X 5FI│

    cel mult 912 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.