Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 32 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

53 de cumpărături directe din 2021, de la SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA", din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

53 · pagina 1 din 2
  1. Cumpărare directă

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 Laxative (Rev.2)

  2. Cumpărare directă nr. DA27949490

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 710 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33675000-2 · Cumparare directa

  3. Cumpărare directă nr. DA27950868

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 4.470 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  4. Cumpărare directă nr. DA27734737

    SONOVUE 8MCL/ML DISP.INJ X 1SER.PR

    cel mult 736 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33696800-3 · Cumparare directa

  5. Cumpărare directă

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 Laxative (Rev.2)

  6. Cumpărare directă

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 Laxative (Rev.2)

  7. Cumpărare directă nr. DA28355553

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 · Cumparare directa

  8. Cumpărare directă nr. DA28514319

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 · Cumparare directa

  9. Cumpărare directă nr. DA27882476

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 574 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  10. Cumpărare directă nr. DA27882490

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 586 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  11. Cumpărare directă nr. DA27693737

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 5.960 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  12. Cumpărare directă nr. DA27697155

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 5.740 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  13. Cumpărare directă nr. DA27701575

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 · Cumparare directa

  14. Cumpărare directă nr. DA27642793

    GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ X5FI

    cel mult 384 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33692500-2 · Cumparare directa

  15. Cumpărare directă nr. DA27651312

    KADCYLA 100MG/5ML PULB PERF 15MLX1FL(GER

    cel mult 7.132 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651500-3 · Cumparare directa

  16. Cumpărare directă nr. DA27658007

    KADCYLA 160MG PULB.SOL.PERF 20MLX1FL(GER

    cel mult 11.410 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651500-3 · Cumparare directa

  17. Cumpărare directă nr. DA27631905

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 1.278 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33675000-2 · Cumparare directa

  18. Cumpărare directă nr. DA27602327

    SONOVUE 8MCL/ML DISP.INJ X 1SER.PR

    cel mult 491 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33696800-3 · Cumparare directa

  19. Cumpărare directă nr. DA27614755

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 · Cumparare directa

  20. Cumpărare directă nr. DA27567149

    ALPHA D3 0.25MCG X 50CPS.MOI

    cel mult 880 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  21. Cumpărare directă nr. DA27576290

    KEYTRUDA 25MG/ML CC SOL PERF 4MLX1FL(NL)

    cel mult 24.198 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33631400-6 · Cumparare directa

  22. Cumpărare directă nr. DA27536988

    KEYTRUDA 25MG/ML CC SOL PERF 4MLX1FL(NL)

    cel mult 48.396 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33631400-6 · Cumparare directa

  23. Cumpărare directă nr. DA27451589

    CLORZOXAZONA RICHTER 250MG X 20CP

    cel mult 55 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  24. Cumpărare directă nr. DA27423559

    GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ X5F

    cel mult 384 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33692500-2 · Cumparare directa

  25. Cumpărare directă nr. DA27362984

    MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 636 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  26. Cumpărare directă nr. DA27356390

    MABRON 100MG/2ML SOL INJ X 5FI

    cel mult 725 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  27. Cumpărare directă nr. DA27359290

    KEYTRUDA 25MG/ML CC SOL PERF 4MLX1FL(NL)

    cel mult 48.396 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33692000-7 · Cumparare directa

  28. Cumpărare directă nr. DA27337873

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 1.148 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  29. Cumpărare directă nr. DA27313224

    SONOVUE 8MCL/ML DISP.INJ X 1SER.PR

    cel mult 736 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33696800-3 · Cumparare directa

  30. Cumpărare directă nr. DA27268209

    VITAMINA B6 ZENTIVA 50MG/2ML SOL.INJX5F

    cel mult 1.540 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  31. Cumpărare directă nr. DA27268277

    VITAMINA B6 ZENTIVA 250MG/5ML INJ.X 5FI

    cel mult 1.140 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  32. Cumpărare directă nr. DA27253815

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 173 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  33. Cumpărare directă nr. DA27254723

    BETADINE 100MG/G UNGUENT X 20G

    cel mult 336 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33631600-8 · Cumparare directa

  34. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28393327

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 251 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  35. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28393395

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 246 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  36. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28417187

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 2.980 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  37. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28581457

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 418 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  38. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28581481

    SOL.PERF METRONIDAZOL B5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 164 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  39. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28620994

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 710 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33675000-2 · Cumparare directa

  40. T3 2021Cumpărare directă nr. DA28649184

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 · Cumparare directa

  41. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27761442

    SOL.PERF METRONIDAZOL A5G/L 200ML X 12FL

    cel mult 251 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  42. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27774306

    ALPHA D3 0.25MCG X 50CPS.MOI

    cel mult 440 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  43. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27805648

    GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ X5FI

    cel mult 960 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  44. T2 2021Cumpărare directă nr. DA27997369

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 · Cumparare directa

  45. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28020449

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 3.444 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  46. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28092867

    KEYTRUDA 25MG/ML CC SOL PERF 4MLX1FL(NL)

    cel mult 24.198 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33692500-2 · Cumparare directa

  47. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28215701

    MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 636 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  48. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28216026

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 2.980 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  49. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28216111

    PICOPREP 10MG PULB PT SOL ORALA X 2PLIC

    cel mult 1.850 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33613000-0 · Cumparare directa

  50. T2 2021Cumpărare directă nr. DA28246982

    LEVOFLOXACINA INF5MG/ML S PERF100MLX30PG

    cel mult 1.148 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.