Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

31 de cumpărături directe din 2020, de la SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

După dată

31 · pagina 1 din 1
  1. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26477253

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 138 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 24931250-6 · Cumparare directa

  2. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26489379

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 447 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  3. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26491454

    ETAMSILAT ZENTIVA 250MG/2ML SOL.INJX 5FI

    cel mult 196 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  4. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26493149

    VITAMINA B1 ZENTIVA 100MG/2ML INJ. X 5FI│

    cel mult 604 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  5. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26495966

    QUAMATEL 20MG PULB+SOLV SOL INJ/PERFX5FL

    cel mult 152,60 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  6. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26588847

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 968,50 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  7. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26760984

    SOL.PERF NACL9MG/ML NPVC 250MLX30PG+2TUB

    cel mult 745 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  8. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26761118

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 500MLX20PG+1TUB

    cel mult 255 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  9. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26761182

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 521,50 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  10. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26086516

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 745 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  11. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26086689

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 500MLX20PG+1TUB

    cel mult 255 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  12. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26185944

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 745 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  13. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26202261

    ETAMSILAT 250mg/2ml

    cel mult 98 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  14. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26317493

    ETAMSILAT ZENTIVA 250MG/2ML SOL.INJX 5FI

    cel mult 392 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  15. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26326352

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 745 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  16. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26445343

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 500MLX20PG+1TUB

    cel mult 510 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  17. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24807501

    SORTIS 80MG X 14CP.FILM

    cel mult 10,43 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  18. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24850451

    BANEOCIN 250UI/5000UI/G UNGUENT X 20G

    cel mult 36,02 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33631000-2 · Cumparare directa

  19. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24874154

    PREDNISON - RICHTER 5mg

    cel mult 51,30 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33642200-4 · Cumparare directa

  20. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24983631

    GENTAMICIN KRKA 40mg/ml-1ml

    cel mult 98,80 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  21. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24983911

    MYDOCALM 150mg x 30 compr

    cel mult 303,90 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  22. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24985000

    SPIRONOLACTONA 25mg

    cel mult 130,40 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33622300-9 · Cumparare directa

  23. T1 2020Cumpărare directă nr. DA24985265

    TUSSIN FORTE 20MG X 20CP

    cel mult 154,20 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  24. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25022270

    CIFRAN 500MG X 10CP.FILM

    cel mult 61,60 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  25. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25109497

    PRAZOLEX(R) 0,5mg

    cel mult 160 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33661500-6 · Cumparare directa

  26. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25110627

    ALPRAZOLAM LPH 0,25MG 3BL X 10CPR

    cel mult 27,70 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33661500-6 · Cumparare directa

  27. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25130817

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 152 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  28. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25215354

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 304 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  29. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25261664

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 1.534,20 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  30. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25275151

    PENTOXIFILINA SR ZENT 400MGX50CPR.EL.PRE

    cel mult 121 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  31. T1 2020Cumpărare directă nr. DA25322889

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 2.301,30 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.