Sari la conținut
Sâmbătă, 5 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 32 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

2.202 cumpărături directe din 2020, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

Pagina 9

2.202 · pagina 9 din 45
  1. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26080182

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 856 lei · Spitalul Municipal Salonta · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  2. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26085472

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL (pentru sediul din Galati)

    cel mult 690 lei · SPITALUL GENERAL C.F GALATI · doar acest cumpărător · CPV 24931250-6 · Cumparare directa

  3. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26086516

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 745 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  4. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26086689

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 500MLX20PG+1TUB

    cel mult 255 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  5. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26087558

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 6.420 lei · SPITALUL GENERAL C.F. PASCANI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  6. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26090465

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 500MLX20PG+1TUB .

    cel mult 1.020 lei · SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  7. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26103312

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 6.104 lei · SPITALUL CLINIC DE URGENTA SF. PANTELIMON · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  8. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26106661

    FLUCONAZOL INFOMED 2mg/ml

    cel mult 340 lei · SPITALUL MUNICIPAL SIGHETU MARMATIEI · doar acest cumpărător · CPV 33651200-0 · Cumparare directa

  9. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26107776

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 164 lei · SPITALUL FILISANILOR · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  10. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26109058

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 428 lei · Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "N. C. Paulescu" · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  11. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26109987

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 214 lei · SPITALUL CLINIC DE PEDIATRIE SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  12. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26111095

    ETOPOSIDE TEVA 20MG/ML-10ML SOL PERFX1FL

    cel mult 1.137,40 lei · SPITALUL MUNICIPAL "SFINTII DOCTORI COSMA SI DAMIAN" RADAUTI · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  13. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26116104

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI

    cel mult 976,80 lei · SPITALUL FILISANILOR · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 · Cumparare directa

  14. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26117227

    ROCURONIUM BROMIDE - ESMERON 10MG/ML-10ML SOL.INJ X 10FL

    cel mult 15.100 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA TARGOVISTE · doar acest cumpărător · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  15. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26117887

    PROPESS 10MG/24H CEDARE VAG X 5SIST

    cel mult 1.000 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  16. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26118689

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 535 lei · SPITALUL CLINIC C.F. CLUJ · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  17. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26122820

    ETOPOSIDE TEVA 20MG/ML-10ML SOL PERFX1FL

    cel mult 1.132,40 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  18. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26129603

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 1.173 lei · Ministerul Apararii Nationale - Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Constantin Papilian"Cluj-Napoca (U.M 02454) · doar acest cumpărător · CPV 24931250-6 · Cumparare directa

  19. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26132756

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 164 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BISERICANI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  20. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26133501

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 492 lei · Spitalul Orasenesc Baraolt · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  21. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26137343

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.140 lei · SPITALUL GENERAL C.F. PLOIESTI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  22. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26145498

    Medicamente - Contraceptive

    cel mult 320,60 lei · Spital Dr.C.T.Sparchez · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 · Cumparare directa

  23. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26166871

    SOL.PERF RINGER INFO PVC 250ML

    cel mult 810 lei · SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  24. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26168836

    SOLUTIE PERF.ARGININA-SORBITOL X 250ML X 12FL

    cel mult 1.070 lei · SPITALUL ORASENESC BOLINTIN VALE · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  25. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26169470

    BROMHEXIN

    cel mult 927,10 lei · Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale "Dr. Victor Babes" · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  26. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26170993

    CAVINTON 10MG/2ML CONC.SOL.PERF X 10FI

    cel mult 281,60 lei · Spitalul Municipal Campina · doar acest cumpărător · CPV 33692500-2 · Cumparare directa

  27. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26173500

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 374 lei · SPITALUL ORASENESC HATEG · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 · Cumparare directa

  28. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26176462

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 4.815 lei · SPITALUL MUNICIPAL DR. ALEXANDRU SIMIONESCU HUNEDOARA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  29. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26185944

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 745 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  30. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26192389

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 410 lei · SPITALUL ORASENESC CERNAVODA · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  31. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26192510

    PROPESS 10MG/24H CEDARE VAG X 5SIST

    cel mult 2.086,62 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA TARGOVISTE · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 · Cumparare directa

  32. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26199342

    ETAMSILAT 250mg/2ml

    cel mult 196 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  33. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26199388

    GLUCOZA 3,3g/10ml

    cel mult 96 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33692210-2 · Cumparare directa

  34. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26199630

    ALGIFEN 5ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 938 lei · SPITALUL MUNICIPAL VATRA DORNEI · doar acest cumpărător · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  35. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26202261

    ETAMSILAT 250mg/2ml

    cel mult 98 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  36. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26207874

    VITAMINA B6 ZENTIVA 50mg/2ml si VITAMINA B6 250mg/5ml

    cel mult 2.896 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  37. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26207903

    VITAMINA B1 100mg/2ml

    cel mult 1.510 lei · SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE "DR. CAROL DAVILA" · doar acest cumpărător · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  38. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26210110

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 410 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  39. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26210326

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 414 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 24931250-6 · Cumparare directa

  40. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26212451

    VITAMINA B1 100mg/2ml

    cel mult 755 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  41. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26212484

    MEMOTAL 1g/5ml

    cel mult 131 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33661600-7 · Cumparare directa

  42. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26212560

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 214 lei · SPITALUL MUNICIPAL MANGALIA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  43. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26212601

    novynette

    cel mult 70 lei · SPITALUL JUDETEAN SATU MARE · doar acest cumpărător · CPV 33641410-2 · Cumparare directa

  44. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26215292

    MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 318 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33692500-2 · Cumparare directa

  45. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26216346

    ETAMSILAT 250mg/2ml

    cel mult 980 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  46. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26218365

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 3.052 lei · SPITALUL CLINIC DE URGENTA SF. PANTELIMON · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  47. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26219427

    MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML

    cel mult 1.120 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA BRASOV · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  48. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26222089

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 8.400 lei · SPITALUL ORS. "PROF. DR. IOAN PUSCAS" SIMLEU SILVANIEI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  49. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26222605

    ETAMSILAT 250mg/2ml

    cel mult 392 lei · SPITALUL MUNICIPAL MANGALIA · doar acest cumpărător · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  50. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26222827

    PENTASA 2G GRANULE EL PREL X 60PL

    cel mult 10.140 lei · UM 0510 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33614000-7 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.