Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 32 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

2.202 cumpărături directe din 2020, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

Pagina 8

2.202 · pagina 8 din 45
  1. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27088787

    SPIRONOLACTONA TERAPIA 25MG X 50CPR.FILM

    cel mult 58,64 lei · SPITALUL MUNICIPAL ADJUD · doar acest cumpărător · CPV 33622300-9 · Cumparare directa

  2. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27091658

    KEYTRUDA 25MG/ML CC SOL PERF 4MLX1FL(NL)

    cel mult 108.990 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA"DR. CONSTANTIN OPRIS" BAIA MARE · doar acest cumpărător · CPV 33652100-6 · Cumparare directa

  3. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27092049

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 428,16 lei · SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE "DR. GH. PREDA" SIBIU · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  4. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27104338

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.070,40 lei · SPITALUL JUDETEAN "DR.FOGOLYAN KRISTOF"SFANTU GHEORGHE · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  5. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27114558

    FLUCONAZOL 2MG/ML 100MLX20PG

    cel mult 670 lei · SPITALUL ORASENESC BOLINTIN VALE · doar acest cumpărător · CPV 33651200-0 · Cumparare directa

  6. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27114727

    VITAMINA B6 ZENTIVA 250MG/5ML INJ.X 5FI

    cel mult 1.140 lei · Spitalul de Recuperare Cardiovasculara " Dr. Benedek Geza" Covasna · doar acest cumpărător · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  7. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27116922

    Medicamente

    cel mult 560,08 lei · INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE TIMISOARA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  8. T4 2020Cumpărare directă nr. DA27123696

    CODEINA FOSFAT LPH 15MG X 20CPR

    cel mult 435,50 lei · SPITALUL ORASENESC GAESTI · doar acest cumpărător · CPV 33674000-5 · Cumparare directa

  9. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25947741

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL

    cel mult 908,90 lei · SPITAL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE Dr. Nicolae Rusdea Baia Mare · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  10. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25950013

    GLICINA 1% + MANITOL 1% 5000ML

    cel mult 1.500 lei · Ministerul Apararii - Unitatea Militara nr. 02558 Timisoara · doar acest cumpărător · CPV 33641000-5 · Cumparare directa

  11. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25950206

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50

    cel mult 154,82 lei · Serviciul de Ambulanta Judetean Arad · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  12. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25955145

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 849,50 lei · SPITAL ORASENESC TARGU BUJOR · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  13. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25959767

    SOL.PERF METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 1.680 lei · Spitalul Orasenesc Sannicolau Mare · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  14. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25967653

    AZITROMICINA SANDOZ 250MG X 6CPR.FILM

    cel mult 599,50 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE "SF. PANTELIMON" BRAILA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  15. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25974819

    GLYPRESSIN

    cel mult 2.980,64 lei · SPITAL MUNICIPAL RAMNICU SARAT · doar acest cumpărător · CPV 33642000-2 · Cumparare directa

  16. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25978370

    VITAMINA C ARENA 750mg

    cel mult 416 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  17. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25983754

    SOL.PERF PARACETAMOL INF 10MG/ML100MLX50║

    cel mult 3.096,40 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  18. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25990761

    MYDOCALM 150mg x 30 compr

    cel mult 585 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA DEVA · doar acest cumpărător · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  19. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25998213

    SOL.PERF DEXTRAN 40-10% NACL 500ML X 6FL

    cel mult 111 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA DROBETA TURNU SEVERIN · doar acest cumpărător · CPV 33621400-3 · Cumparare directa

  20. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25998262

    SOL.PERF DEXTRAN 70-6% GLUC 500ML X 6FL

    cel mult 94 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA DROBETA TURNU SEVERIN · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  21. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25999308

    FLUCONAZOL 2MG/ML

    cel mult 340 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33651200-0 · Cumparare directa

  22. T3 2020Cumpărare directă nr. DA25999320

    METRONIDAZOL A

    cel mult 420 lei · Spital Orasenesc Urlati · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  23. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26002569

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 415,50 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  24. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26003216

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 535 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  25. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26003389

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 1.640 lei · SPITALUL ORASENESC TANDAREI · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  26. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26004064

    METRONIDAZOL B 5g/lSOL.PERF

    cel mult 410 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE TUDOR VLADIMIRESCU · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  27. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26004309

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 321 lei · Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "N. C. Paulescu" · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  28. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26008681

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI

    cel mult 1.465,20 lei · SPITALUL FILISANILOR · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 · Cumparare directa

  29. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26008714

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 82 lei · SPITALUL FILISANILOR · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  30. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26009763

    Enoxaparinum 4000 ui/0,4 ml

    cel mult 1.461,15 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  31. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26011564

    SOL.GLICINA 1% + MANITOL 1% 5000ML X2PG*

    cel mult 930 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA ZALAU · doar acest cumpărător · CPV 33641000-5 · Cumparare directa

  32. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26017515

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 10.700 lei · SPITALUL MUNICIPAL PLOIESTI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  33. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26019756

    PROPESS 10MG/24H CEDARE VAG X 5SIST

    cel mult 10.433,10 lei · SPITALUL CLINIC FILANTROPIA · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  34. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26019950

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12Flc

    cel mult 642 lei · SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  35. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26021590

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 1.070 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  36. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26024603

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 214 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33612000-3 · Cumparare directa

  37. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26031003

    SOL.PERF METRONIDAZOL A 5g/l

    cel mult 1.149 lei · INSTITUTUL DE URGENTA PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE SI TRANSPLANT TARGU MURES · doar acest cumpărător · CPV 33651100-9 · Cumparare directa

  38. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26031092

    OXITOCINA

    cel mult 244,20 lei · SPITAL DR. KARL DIEL JIMBOLIA · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 · Cumparare directa

  39. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26036025

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 1.526 lei · SPITALUL CLINIC DE URGENTA SF. PANTELIMON · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  40. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26036834

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 1.526 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  41. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26048026

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 6.560 lei · SPITALUL ORASENESC VISEU DE SUS · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  42. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26050908

    QUAMATEL 20mg 5ml

    cel mult 1.526 lei · SPITALUL CLINIC DE URGENTA SF. PANTELIMON · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  43. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26050935

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 2.140 lei · SPITALUL MUNICIPAL BLAJ · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  44. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26055468

    SOL.PERF METRONIDAZOL B 5g/l

    cel mult 1.394 lei · Ministerul Apararii Nationale - Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Constantin Papilian"Cluj-Napoca (U.M 02454) · doar acest cumpărător · CPV 33651300-1 · Cumparare directa

  45. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26055840

    CAVINTON FORTE 10MG X 30CP

    cel mult 93,20 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA ZALAU · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  46. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26058669

    SOL.PERF BICARBONAT NA 8,4% 100ML X 30FL

    cel mult 138,50 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33692400-1 · Cumparare directa

  47. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26058714

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL

    cel mult 181,78 lei · Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  48. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26059016

    CAVINTON 10MG/2ML CONC.SOL.PERF X 10FI

    cel mult 140,80 lei · Spitalul Municipal Campina · doar acest cumpărător · CPV 33692500-2 · Cumparare directa

  49. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26066285

    MYDOCALM 150mg x 30 compr

    cel mult 119,80 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  50. T3 2020Cumpărare directă nr. DA26070935

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 963 lei · SPITALUL ORASENESC HATEG · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.