Sari la conținut
Vineri, 4 septembrie 2026 Craiova, la zi. Sursele la vedere. Urmărim 31 de publicații și 13 instituții publice
Ce a câștigatSEAP / SICAP

Cumpărăturile directe câștigate de PHARMAFARM SA

2.202 cumpărături directe din 2020, din datele deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României. Înapoi la pagina firmei.

Totalul este un maxim, nu o cheltuială. Pe un acord-cadru sursa scrie întreaga valoare a acordului pe rândul fiecărui câștigător, iar pe un contract cu mai multe loturi o repetă pe rândul fiecărui lot, așa că adunarea rândurilor numără de mai multe ori aceiași bani. Numărul atribuirilor este cifra sigură.

Pagina 4

2.202 · pagina 4 din 45
  1. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26744975

    ISOPRINOSINE EWOPHARM 50MG/ML SIR.X150ML

    cel mult 1.960 lei · Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sf. Ioan" Galati · doar acest cumpărător · CPV 33650000-1 · Cumparare directa

  2. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26747016

    PROHANCE 0.5MMOL/ML SOL INJ 20ML X 1FL

    cel mult 1.680 lei · UNITATEA MILITARA 0521 BUCURESTI · doar acest cumpărător · CPV 33696800-3 · Cumparare directa

  3. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26747859

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 374 lei · SPITALUL MUNICIPAL MANGALIA · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 · Cumparare directa

  4. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26748081

    NITRODERM TTS 5 5MG/24H X 10SIST.TRANSDE

    cel mult 121,40 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33622100-7 · Cumparare directa

  5. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26751357

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 552 lei · SPITALUL ORASENESC HIRLAU · doar acest cumpărător · CPV 24931250-6 · Cumparare directa

  6. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26752905

    OXYTOCIN FERRING-LECIVA 5UI/ML-1ML X 5FI

    cel mult 244,20 lei · SPITALUL ORASENESC HATEG · doar acest cumpărător · CPV 33641200-7 · Cumparare directa

  7. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26755224

    DARUNAVIR SANDOZ 800MG FL PEIDX30CP

    cel mult 5.600 lei · SPITAL MUNICIPAL RAMNICU SARAT · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  8. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26758270

    GLUCOZA ZENTIVA 3300MG/10ML SOL.INJ X5FI

    cel mult 38,40 lei · Spitalul Orasenesc Sinaia · doar acest cumpărător · CPV 33692200-9 · Cumparare directa

  9. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26758907

    DARUNAVIR 800MG

    cel mult 23.100 lei · SPITALUL MUNICIPAL ACADEMICIAN LEON DANAILA DOROHOI · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  10. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26759473

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL (pentru sediul din Galati)

    cel mult 690 lei · SPITALUL GENERAL C.F GALATI · doar acest cumpărător · CPV 24931250-6 · Cumparare directa

  11. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26760984

    SOL.PERF NACL9MG/ML NPVC 250MLX30PG+2TUB

    cel mult 745 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  12. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26761118

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 500MLX20PG+1TUB

    cel mult 255 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  13. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26761182

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 250MLX30PG+1TUB

    cel mult 521,50 lei · SPITALUL ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  14. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26761310

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 500ML X 6FL

    cel mult 483 lei · SPITALUL MUNICIPAL MANGALIA · doar acest cumpărător · CPV 24931250-6 · Cumparare directa

  15. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26764462

    SOL.PERF GLUCOZA 50MG/ML 500MLX20PG+1TUB

    cel mult 1.020 lei · SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  16. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26767622

    RHOPHYLAC 300MCG/2ML SOL X 1SER PREUMPL

    cel mult 374 lei · SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA · doar acest cumpărător · CPV 33651520-9 · Cumparare directa

  17. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26771129

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 1.138 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BUZAU · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  18. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26771142

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL (pentru sediul din Buzau)

    cel mult 535,20 lei · SPITALUL GENERAL C.F GALATI · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  19. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26778743

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 3.432 lei · SPITALUL MUNICIPAL SIGHISOARA · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  20. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26779060

    692 MEDICAMENTE

    cel mult 145 lei · SPITALUL ORASENESC "IOAN LASCAR" COMANESTI · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  21. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26785980

    CALYPSOL 50MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FL

    cel mult 1.360 lei · Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  22. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26787097

    DEXAMED 8MG/2ML SOL.INJ X 10FI

    cel mult 165 lei · SPITALUL GENERAL CAI FERATE DROBETA TURNU SEVERIN · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  23. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26788973

    CATHEJELL CU LIDOCAINA 12.5G GEL X 5SER

    cel mult 140,40 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  24. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26789012

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 69,20 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33670000-7 · Cumparare directa

  25. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26792081

    GADOTERIDOLUM fl 20ml

    cel mult 10.080 lei · SPITAL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA BIHOR · doar acest cumpărător · CPV 33696800-3 · Cumparare directa

  26. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26793042

    CIPRO INF 2MG/ML SOL PERF 100ML X 10P

    cel mult 710 lei · SPITALUL DE PSIHIATRIE GATAIA · doar acest cumpărător · CPV 33675000-2 · Cumparare directa

  27. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26795851

    FLUCONAZOL INFOMED 2MG/ML 100MLX20PG+2TB

    cel mult 1.340 lei · SPITALUL MUNICIPAL MEDGIDIA · doar acest cumpărător · CPV 33651200-0 · Cumparare directa

  28. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26795860

    LINEZOLID INF 2MG/ML SOL PERF 300MLX10PG

    cel mult 57.200 lei · SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA ILFOV · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  29. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26798533

    SOL.GLICINA 1% + MANITOL 1% 5000ML X2PG*

    cel mult 1.550 lei · SPITALUL DE URGENTA PETROSANI · doar acest cumpărător · CPV 33641000-5 · Cumparare directa

  30. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26803237

    BETADINE 100MG/G UNGUENT X 20G

    cel mult 336 lei · Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sf. Ioan" Galati · doar acest cumpărător · CPV 33631600-8 · Cumparare directa

  31. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26811832

    CATHEJELL CU LIDOCAINA 12.5G GEL X 5SER

    cel mult 234 lei · SPITAL ORASENESC ROVINARI · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  32. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26812719

    Etamsilatum 250mg 2ml

    cel mult 196 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33621200-1 · Cumparare directa

  33. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26812806

    CATHEJELL CU LIDOCAINA 12.5G GEL

    cel mult 46,80 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  34. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26812930

    Lidocainum 100mg / 10ml - XILINA

    cel mult 216 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  35. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26813010

    Neostigmini metilsulfas 0,5mg/ml - 1ml

    cel mult 79,50 lei · Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Elena Doamna Iasi · doar acest cumpărător · CPV 33690000-3 · Cumparare directa

  36. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26814995

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 3.532,32 lei · Spitalul de Boli Cronice Calinesti · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  37. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26815283

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 210 lei · Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" Cluj-Napoca · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  38. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26821230

    BETADINE 100MG/ML SOL.CUT X 1000ML

    cel mult 986,40 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33631600-8 · Cumparare directa

  39. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26821395

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI (pentru sediul din Galati)

    cel mult 173 lei · SPITALUL GENERAL C.F GALATI · doar acest cumpărător · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  40. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26822027

    VITAMINA B6 ZENTIVA 250MG/5ML INJ.X 5FI

    cel mult 912 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33616000-1 · Cumparare directa

  41. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26822107

    XILINA 10MG/ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 432 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33661100-2 · Cumparare directa

  42. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26823198

    Produse farmaceutice

    cel mult 9.575,80 lei · SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BISERICANI · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  43. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26826111

    ALGOCALMIN 1G/2ML-2ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.384 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33661200-3 · Cumparare directa

  44. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26826354

    SOL.PERF ARGININA-SORBITOL 250ML X 12FL

    cel mult 642,24 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33610000-9 · Cumparare directa

  45. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26826669

    ESMERON 10MG/ML-10ML SOL.INJ X 10FL

    cel mult 47.427 lei · SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA TARGOVISTE · doar acest cumpărător · CPV 33632200-1 · Cumparare directa

  46. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26827714

    FUROSEMID ZENTIVA 20MG/2ML SOL.INJ X 5FI│

    cel mult 356 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33622300-9 · Cumparare directa

  47. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26828184

    MIOFILIN 24MG/ML-10ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 1.211 lei · SPITALUL MUNICIPAL EP. N. POPOVICI BEIUS · doar acest cumpărător · CPV 33630000-5 · Cumparare directa

  48. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26828683

    AZITROMICINA SANDOZ 500MG X 3CPR.FILM

    cel mult 772 lei · Spital Orasenesc Gura Humorului · doar acest cumpărător · CPV 33600000-6 · Cumparare directa

  49. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26829255

    COMBINATII (CEFOPERAZONUM+SULBACTAMUM) 1000MG/1000MG,FLACON

    cel mult 1.000 lei · SPITALUL CLINIC DE RECUPERARE IASI · doar acest cumpărător · CPV 33651000-8 · Cumparare directa

  50. T4 2020Cumpărare directă nr. DA26831400

    MIOSTIN 0.5MG/ML-1ML SOL.INJ X 5FI

    cel mult 159 lei · Spitalul Municipal de Urgenta Pascani · doar acest cumpărător · CPV 33692500-2 · Cumparare directa

Contracte de achiziție publică și cumpărături directe: SEAP/SICAP, prin seturile de date deschise publicate trimestrial de Autoritatea pentru Digitalizarea României pe data.gov.ro (CC BY 4.0). Valoarea este cea atribuită, înscrisă în anunțul de atribuire, nu suma plătită efectiv. Fișierele trimestriale republică aceleași rânduri: un contract reapare în fiecare trimestru în care se mai derulează, iar pe un acord-cadru fiecare rând poartă valoarea întregului acord. Lista arată o singură intrare pentru fiecare contract și câștigător, cu loturile numărate, nu repetate, și cu data primei raportări. Atribuirile numărate pe pagina firmei sau a instituției urmează altă regulă — câte una pentru fiecare lot, iar un lot împărțit între mai mulți câștigători o singură dată —, de aceea cele două cifre nu coincid. Semnalați o eroare la contact.